Ekonomiassistenter till kommande uppdrag

Ekonomiassistenter till kommande uppdrag

Har du erfarenhet av ekonomirelaterat arbete samt en relevant utbildning? Vill du få möjlighet att arbeta på roliga och lärorika arbetsplatser med välkända varumärken? Just nu söker Adecco flera duktiga Ekonomiassistenter till framtida uppdrag hos våra kunder!

Om tjänsten
Som Ekonomiassistent kommer du att arbeta brett med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Vår kundbas är bred och består av allt från större internationella koncerner till mindre aktörer. Branscher likt arbetsuppgifter varierar och du erbjuds här en unik chans till utveckling/utvidgning av dina kunskaper samt ditt kontaktnät.

I din roll som Ekonomiassistent kan dina arbetsuppgifter exempelvis innebära:
  • Kontroll, kontering och registrering av leverantörsfakturor
  • Granskning, registrering och utskick av kundfakturor
  • Kontroll, registrering och betalning av reseräkningar
  • Kontoavstämningar vid månadsbokslut
  • Hjälp med att förbättra och effektivisera ovannämnda processer
  • Förberedning samt betalning av fakturor
Om dig
Vi söker dig med ekonomisk utbildning samt tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Är du nyutexaminerad och har arbetat extra med ekonomi kan du också vara aktuell. Du är en van användare av Excel och något större affärssystem (exempelvis SAP) samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vidare tror vi att du som person är noggrann, har ett gott siffersinne och kan arbeta i ett högt tempo. Din känsla för detaljer i kombination med din kommunikativa förmåga gör att du kommer att trivas bra i denna roll. Är du även serviceinriktad, prestigelös och tycker om att skapa goda relationer bör du inte tveka med att ansöka!

Viktigt för tjänsten är:
  • Positiv, öppen och flexibel
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Erik Wictorin via erik.wictorin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, Skåne, Malmö, Ekonomi, Ekonomiassistent, Leverantörsreskontra, Kundreskontra, SAP, Excel, Avstämningar, Redovisning
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juli 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.