Ekonomiassistent till Atlantis Städ och Sanering i Malmö!

Ekonomiassistent till Atlantis Städ och Sanering i Malmö!

Har du erfarenhet av ekonomiska arbetsuppgifter och är redo för en ny utmaning? Är du en social person med en känsla för service? Då har Adecco ett spännande uppdrag för dig! Nu söker Atlantis Städ och Sanering en ekonomiassistent som kan arbeta 50-75% i deras team i Malmö.

Om tjänsten
Som ekonomiassistent hos Atlantis Städ och Sanering kommer du att arbeta brett och med varierande arbetsuppgifter. Företaget kommer genomgå ett systemutbyte under 2019 vilket innebär att du kommer bli en central del i att driva det projektet framåt. En stor del av din tid kommer även läggas på fakturering samt bokföring och uppföljning. Andra förekommande arbetsuppgifter är:
  • Deklarationer
  • Lönehantering
  • Kund och leverantörsreskontra
  • Viss schemahantering
  • Växel
Arbetstiderna är förlagda till dagtid måndag-fredag.

Om dig
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av löpande ekonomiarbete och känner dig trygg med att arbeta på egen hand. Har du dessutom erfarenhet inom just lön och är en expert inom olika system ser vi det som extra meriterande. Du är en van användare av affärssystemet Visma och får gärna ha arbetat i Hogia fakturering och Crona lön. Detta är en tjänst för dig som gillar att tänka utanför ramarna. Att komma med idéer och utvecklingsförslag ser du som något självklart. Vidare är du prestigelös i ditt arbete och har inga svårigheter med att ta egna initiativ och stötta upp på arbetsplatsen där det behövs.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av självständigt löpande ekonomiarbete
  • Systemvana inom Vimsa, Hogia fakturering och Crona lön.
  • Meriterande är erfarenhet inom lön
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Atlantis städ och Sanering
Atlantis Städ & Sanering är ett familjeföretag som grundades i Malmö år 1994. Idag är det ett heltäckande serviceföretag som erbjuder städ - och saneringstjänster av högsta kvalitet. Atlantis Städ & Sanering i Malmö har idag 45 heltidsanställda och har även fått motta DI:s Gasellpris 2 år i rad (2013, 2014).

Om anställningen
Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6-12 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos Atlantis städ och Sanering.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Susanna Kanold via 0736-847139 alt Susanna.Kanold@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, Ekonomi, Visma, Hogia, Crona, Malmö, Atlantis Städ, Adecco
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 feb (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.