Ekonomiassistent på 50% till Svenska Muller AB

Ekonomiassistent på 50% till Svenska Muller AB

Om tjänsten
Som ekonomiassistent hos Svenska Muller kommer du att arbeta i en prestigelös och varierande roll där du kommer att stötta ekonomifunktionen i bolaget med ekonomirelaterad administration. Du kommer att arbeta med fakturahantering, momshantering, säkerställa att inkommande leverantörsfakturor registreras och arkiveras, arbeta med posthantering, arkivering, utskick i systemadministration, skapa orders i Visma som kommer in från våra kunder. Utöver detta kommer du även att trycka etiketter för märkning av utgående varor till kund samt inventering. Anställningen är ett konsultuppdrag på 50% med start omgående. Dina arbetstider är enligt önskemål 3 dagar per vecka, helgfria vardagar. Din placeringsort är Malmö.

I din roll som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Fakturahantering
  • Orderläggning i Visma
  • Posthantering
  • Arkivering
Om dig
Vi söker dig som trivs med administrativt arbete, har en god samarbetsförmåga, kommunikativ förmåga och ser möjligheter i förändringar. Som ekonomiassistent är du noggrann, strukturerad och har hög stresstålighet. Vidare ser vi att du som person är prestigelös, ansvarfull, anpassningsbar och har ett genuint intresse för ekonomi. Du har en eftergymnasial utbildning i ekonomi eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Liridona Brahimi 0736 84 72 82 eller mail: liridona.brahimi@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, Administratör, Redovisningsekonom, Ekonomi, Malmö, Svenska Muller AB, Adecco

Under perioden 23 december-6 januari befinner jag mig på julledighet och kommer inte att kunna besvara frågor. Jag är åter i tjänst 7 januari 2020.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.