Ekonomiansvarig till Acrinova

Ekonomiansvarig till Acrinova

Om tjänsten
Som Ekonomiansvarig hos Acrinova kommer du blir ansvarig för att skapa en effektiv och affärsnära ekonomifunktion. Du får en bred och varierande roll där du säkerställa att det dagliga arbetet håller hög kvalitet och levereras enligt plan.

Som ekonomiansvarig tar du ett helhetsansvar för bolagets ekonomi och arbetar med samtliga ekonomiska processerna kopplat till leverantörsreskontra, kundreskontra, löpande redovisning, bokslut och skatter. Du håller dig uppdaterad om gällande regelverk och säkerställer att dessa efterlevs.

I din roll som ekonomiansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Fakturahantering, In- och utbetalningar
  • Löpnade redovisning och kontoavstämningar
  • Moms-, skatte-, arbetsgivar- och inkomstdeklaration
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
Tjänsten som ekonomiansvarig är en direktrekrytering till Acrinova med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig med relevant ekonomiutbildning och flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomi- eller redovisningsarbete. Du har gedigen erfarenhet av att arbeta i en bred och operativ roll, med hela den ekonomiska kedjan. Du trivs i en föränderlig miljö och vill engagera dig i att skapa rutiner, utveckla processer och hugga tag där det behövs.

Vidare ser vi att du är strukturerad, självständig och att du trivs i en roll där du helt ansvarar för området. Du är en prestigelös och mycket handlingskraftig lagspelare. En god stämning och gemenskap är viktigt på denna arbetsplats, du förväntas därför bidra till detta genom en positiv inställning och stöttande förhållningssätt gentemot kollegor.

Viktigt för tjänsten är:
  • Relevant utbildning inom ekonomi/redovisning
  • Gedigen arbetslivserfarenhet inom ekonomi/redovisning
  • Svenska och engelska, i tal och skrift
Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocess samarbetar Acrinova med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteraringskonsult: Ida-Maria Ryberg via ida-maria.ryberg@adecco.se alt. 0736 84 72 91

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, Acrinova, Skåne, Malmö, Ekonomi, Ekonomiansvarig
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 9 dec 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.