Ekonomiadministratör till VEAB

Ekonomiadministratör till VEAB

Om tjänsten
Som ekonomiadministratör kommer du att arbeta i ett branschledande och familjärt företag där du tillsammans med ett mindre team arbetar med det löpande ekonomiarbetet. Tjänsten innebär en roll där du stöttar upp avdelningen i det ekonomiska arbetet och även hjälper till med övriga administrativa uppgifter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
  • Registrering av leverantörsfakturor
  • Bokföra in- och utbetalningar
  • Vid behov stötta upp med löpande fakturering
  • Inköp av kontorsmaterial
Tjänsten som ekonomiadministratör är ett konsultuppdrag på heltid i 3-4 månader. Urval sker löpande så dröj ej med din ansökan.

Om dig
Du som söker har kunskap om ekonomiadministrativt arbete, antingen förvärvat genom en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller genom arbetslivserfarenhet.
Du trivs i en föränderlig miljö där du engagerar dig i att skapa mervärde för organisationen genom ständig utveckling. Vidare ser vi att du är strukturerad, självständig och trivs i en roll som innebär mycket kontakt med andra. Du är prestigelös och vågar fråga eller be om hjälp. En god stämning och gemenskap är viktigt på denna arbetsplats, du förväntas därför bidra till detta genom en positiv inställning och stöttande förhållningssätt gentemot kollegor.

Om VEAB
VEAB i Malmö är ett av de ledande företagen inom ventilationsbranschen. Verksamheten består i huvudsak av att utföra ventilationsentreprenader och service på fastighetstekniska installationer. Vi arbetar över hela Skåne och med kontor i Malmö, Kristianstad och Helsingborg.
Vi tar ett helhetsgrepp och utför alla typer av installationer inom klimatbranschens områden för att få ett optimalt inomhusklimat. Vår tekniska kompetens och servicetänkande ger alltid en behovsanpassad och energieffektiv lösning.

Om ansökan
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Axel Wrangel via Axel.wrangel@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan.

Ekonomiadministratör Ekonomi Ekonomiadministration Affärssystem Malmö Skåne Fakturering Bokföring Ekonomisystem
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.