Ekonomi- och HR-ansvarig till GVM Gräsvårdsmaskiner AB

Ekonomi- och HR-ansvarig till GVM Gräsvårdsmaskiner AB

Om jobbet
Som Ekonomi- och HR-ansvarig hos GVM Gräsvårdsmaskiner AB kommer du att arbeta i ett branschledande företag, där du blir ansvarig för att skapa en effektiv och affärsnära ekonomifunktion.

Som ekonomi- och HR-ansvarig får du en bred och varierande roll där du ansvarar för ekonomifunktionen på företagets samtliga verksamma orter; Malmö, Göteborg, Uppsala och Sundsvall. Placeringen är i Malmö.

I denna tjänst kommer du arbeta affärsnära, framåtriktat och strategiskt i nära samarbete med VD och styrelse och du kommer att vara medlem i ledningsgruppen. Du har även ett ansvar för verksamhetens HR-frågor. Det innebär att du har en strategisk övergripande roll samtidigt som du stödjer organisationen på en operativ nivå, bland annat vid rekryteringar, förhandlingar, organisationsfrågor och kompetensutveckling.

I din roll som ekonomiansvarig kommer dina arbetsuppgifter innebära allt från:
 • Postöppning och kontering av fakturor till löpande redovisning
 • Budget, prognoser, uppföljning och analys
 • Rapportering till bolagsledning, styrelse och koncern
 • Fakturering och påminnelsehantering
 • Utveckla effektiva rutiner och strukturer
 • HR-frågor
 • Löner, moms och sociala avgifter, lönerevisioner
 • Tullärenden
 • Deklarationer och årsredovisning
Tjänsten som ekonomiansvarig är en tillsvidaretjänst med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig med relevant ekonomiutbildning och några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Du har erfarenhet av att arbeta i en bred och operativ roll, med hela den ekonomiska kedjan. Du trivs i en föränderlig miljö och vill engagera dig i att skapa rutiner, utveckla processer och hugga tag var än det behövs. Har du även erfarenhet av HR-relaterade frågor är detta högst meriterande.

Vidare ser vi att du är strukturerad, självständig och initiativtagande. Du trivs med ansvar och är gärna med att utforma din egen roll i företaget. Du är en prestigelös och mycket handlingskraftig lagspelare. En god stämning och gemenskap är viktigt på jobbet. Du förväntas därför bidra till detta genom en positiv inställning och stöttande förhållningssätt gentemot kollegor.

Viktigt för tjänsten:
 • Svenska och engelska, tal och skrift
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Har du jobbat med ERP-systemet Monitor så är det en fördel
 • B körkort
Viktigast av all är dock din personliga lämplighet.

Om GVM Gräsvårdsmaskiner AB
GVM Gräsvårdsmaskiner AB arbetar med försäljning av bland annat utrustning för vård av grönytor och golfbanor samt golfbilar. GVM Gräsvårdsmaskiner och är idag en av de ledande aktörerna på marknaden inom branschen. Bolaget är etablerat på fyra orter i Sverige och har sitt huvudkontor i Malmö. Företaget omsätter ca 100 miljoner kronor och har de senaste åren haft en stark tillväxt vilket innebär att det finns stora möjligheter att utvecklas med bolaget som har ambitionen att växa ännu mer de kommande åren. GVM Gräsvårdsmaskiner är i dag en av de ledande marknadsaktörerna inom den professionella grönytebranschen. Med ett högkvalitativt och mycket brett maskinsortiment, tillsammans med en stor geografisk närvaro, blir GVM Gräsvårdsmaskiner den självklara och pålitliga partnern. GVM Gräsvårdsmaskiner ingår i den Jönköpingsbaserade koncernen INEV.
Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ida-Maria Ryberg via ida-maria.ryberg@adecco.se alt. 0736 84 72 91

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Gräsvårdsmaskiner AB, Adecco, Skåne, Malmö, Ekonomiansvarig, HR, Ekonomi
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.