Ekonomi/administrativ assistent till Täta Tak Entreprenad

Ekonomi/administrativ assistent till Täta Tak Entreprenad

Om tjänsten
Som ekonomiassistent/administrativ assistent hos Täta Tak kommer du att tillhöra företagets ekonomiavdelning. Här får du en viktig roll kopplat till företagets ekonomiarbete och rapporterar direkt till regionchefer, ekonomichef samt VD.

Du kommer huvudsakligen att ansvara för företagets fakturahantering vilket bland annat innebär kund- och leverantörsreskontra, hantering av betalfiler samt kontoavstämningar. I denna roll förväntas du även vara behjälplig vid bokslut.

Förutom de sedvanliga ekonomiuppgifterna kommer du även få möjlighet att utvecklas inom andra administrativa delar kopplat till företagets dagliga affärsflöden, så som att lägga bokningar, göra beställningar och föra dokumentation av kundmaterial. Detta resulterar i en bred roll med varierade arbetsuppgifter där du kommer fungera stödfunktion till flera olika avdelningar.

Detta är en direktrekrytering till Täta Tak Entreprenad som erbjuder en 6 månaders provanställning som därefter förväntas övergå till en tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid och du kommer vara placerad på företagets kontor i Malmö. Start omgående.

Om dig
Vi söker dig med flera års erfarenhet av liknande ekonomiarbete men som nu vill vidga dina kunskaper och ansvarsområden. Du har en god förståelse för diverse ekonomiflöden, ett öga för detaljer och tar gärna egna initiativ.

Som person är du prestigelös och trivs med varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo. Den breda rollen kräver att du har lätt för att organisera, planera och strukturera upp ditt arbete. Med ditt helikopterperspektiv skapar du med lätthet den ordning som krävs för ett effektivt arbete. För att lyckas i rollen har du en god samarbetsförmåga, är serviceorienterad och har lätt för att kommunicera.

Viktigt för tjänsten är:
  • Minst 3-årig gymnasieutbildning ekonomi (Alt. motsvarande arbetslivserfarenhet)
  • Van användare av Officepaketet, Excel och Fortnox
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Täta Tak
Täta Tak Entreprenad är värderingsstyrt företag. Gemensamma värderingar och arbetet kring dessa är en viktig del av vår vardag. I företagsgruppen ingår även Glumslövs Plåt AB, ett komplett plåtslageri med egen verkstad och välutbildad personal samt Täta Tak Energi som är specialister på försäljning och montering av solceller.

Vi är idag 45 personer, merparten yrkesmän, och söker nu förstärkning till vår ekonomiavdelning. Vi har kontor i Helsingborg och Malmö men arbetar över hela Skåne. Läs mer på https://www.tatatak.se/.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ida-Maria Karlsson via ida-maria.karlsson@adecco.se alt. 0736 84 72 91

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, Täta Tak, Skåne, Malmö., ekonomi, ekonomiassistent, administration, administratör, bokslut, fakturering, reskontra, kundreskontra, leverantörsreskontra
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 juni 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.