Driver Quality Responsible till Cabonline Region Syd AB

Driver Quality Responsible till Cabonline Region Syd AB

Om tjänsten
Som kollega i vårt förarkvalitésteam kommer du ansvara för att vårda och utveckla relationen med våra förare med fokus på att leverera bästa möjliga service och partnerskap.

Genom en nära dialog med våra förare säkerställer du att krav och önskemål fångas upp på ett lyhört och professionellt sätt. Tillsammans med ditt team kommer du verka för ständig förbättring och utveckling med målet att alltid ligga i branschens framkant.

I din roll som en del av teamet Förarkvalité kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Säkerställa kundnöjdhet gällande produkt och service
  • Säkerställa att det administrativa arbetet, som rättningar av köruppdrag, kontroll av avvikelser, görs i enlighet med gällande rutiner
  • Äga informationsflödet och löpande publicera aktuell information till våra förare
Tjänsten som en del i teamet Förarkvalité är en direktrekrytering till Cabonline som erbjuder 6 månaders provanställning, som därefter förlängas övergå till en tillsvidareanställning. Start för tjänst enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av service, med fördel från transportbranschen. Som person är du självgående, van att fatta egna beslut och vet vad som krävs för ett lyckat samarbete.

Genom ett socialt, kommunikativt och strukturerat förhållningssätt kommer du driva ditt arbete framåt på ett framgångsrikt sätt. Du kan med lätthet skapa och upprätthålla goda relationer, såväl internt som externt. Du drivs av att skapa värde och tydlig kundnytta genom kreativa förslag. Med en kompetent organisation i ryggen frontar du ditt team med engagemang och stolthet. Vidare trivs du i ett bolag med högt i tak där du har möjlighet att vara med och påverka.

Viktigt för tjänsten är:
  • Flera års erfarenhet av service
  • B-Körkort
  • Obehindrad svenska och engelska, tal och skrift
  • Van användare av Officepaketet
  • Arbetar väl i grupp
  • Lösningsfokuserad
Om Cabonline
Cabonline underlättar människors vardag genom att erbjuda bilburna transporttjänster som är pålitliga och tillgängliga. Med hjälp av digitala lösningar, kundfokuserad service och tillgänglighet erbjuder vi resurseffektiva transporter.

I nära samarbete med våra anslutna åkerier matchar vi resenärerna med rätt bilar och förare under våra starka varumärken. Det kräver goda relationer med både kunden och åkaren och ett väl fungerande teknikstöd. Vi har 2 500 åkerier med tillsammans 4 500 bilar anslutna till oss. Vi har stark närvaro på mer än 60 lokala marknader i Sverige, Norge, Finland och Danmark samt ett stort antal varumärken.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande och utmanande arbetsuppgifter i en händelserik bransch.
Våra ledord är engagemang, samarbete och ständiga förbättringar, så är du en nytänkande och pragmatiskt lagd person så kommer vår arbetsplats att vara den ultimata för just dig.

Du blir en del av ett kompetent och positivt team, som alltid gör sitt yttersta för att göra våra kunder nöjda.

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Cabonline Region Syd med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Marie Ekvall via Marie.ekvall@adecco.se alt. 0736 84 72 91

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.