C-chaufförer till Ragn-Sells i Malmö

C-chaufförer till Ragn-Sells i Malmö

Är du erfaren lastbilschaufför och vill arbeta dagtid under sommarsäsongen i Malmö? Då har Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten
Adecco söker nu C-chaufförer till Ragn-Sells i Malmö som kan arbeta under sommarsäsongen. Du kommer att ingå i ett arbetslag om tio personer som jobbar tätt tillsammans. Arbetet utgår dagligen ifrån kontoret i Malmö och innefattar körning av baktömmarbil. Inför varje vecka tilldelas du områden som ska tömmas och planerar tillsammans med en kollega er rutt för veckan. Det är viktigt att hålla tider och att arbetet slutförs dagligen.
Ordinariearbetstider är måndag-fredag 06.00-15.00, viss övertid kan förekomma.
För att du ska känna dig trygg i din roll kommer du att få upplärning i starten av ditt uppdrag då du samåker med kollegor innan du kör på egen hand.

Om dig
Du som är lugn, ansvarsfull och engagerad i arbetet kommer att trivas i denna roll. Erfarenhet av att köra lastbil är en förutsättning då du i ditt arbete kommer att köra och backa in i trånga utrymmen. Social, flexibel och inte rädd för att ta i är fördelaktiga egenskaper att ha i rollen som lastbilschaufför. God samarbetsförmåga och laganda är viktigt för att trivas i arbetsgruppen.
Viktigt för tjänsten är:
  • C-kort
  • YKB (yrkeskompetenbevis)
  • Digitalt färdskrivarkort
  • God erfarenhet av att köra lastbil
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som C-chaufför är ett tidsbegränsat uppdrag på heltid under sommaren med start v.21. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten startar v 21 och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanna Kanold på susanna.kanold@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord
lastbilschaufför, sommarjobb, c-förare, c-chaufför, YKB
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.