National Account Manager

National Account Manager

Adecco Group är ett multinationella företag som innefattar ett stort antal företag inom HR och finns på flera marknader runt om i världen. I Sverige ingår Adecco, Modis och Badenoch & Clark. Gemensamt för koncernens samtliga varumärken är kärnvärderingarna och ledorden passion, entreprenörskap, ansvar, laganda och kundfokus.

Drivs du av försäljning, kundrelationer och av att göra affärer? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi en affärsdriven National Account Manager till Adecco Group!

Din roll som National Account Manager
Det går bra för oss på Adecco Group och nu siktar vi framåt på den svenska marknaden! Som National Account Manager (NAM) kommer du att spela en viktig roll på den resan. Med ett starkt eget driv, en hög aktivitetsnivå, ett stort engagemang och en seriös inställning skapar du nätverk och bygger relationer med företag i syfte att sälja hela vårt erbjudande till våra kunder, men vi söker dig som har fokusområden inom IT/Teknik, Bank/Finans/Försäkring eller Industri/Logistik.

I rollen som National Account Manager förväntas du planera, leda, bearbeta och utveckla försäljningen på strategiskt utvalda prospekt och kunder på nationell nivå. Du ansvarar för samordning av säljarbetet med en tydlig kundstrategi. Detta arbete utför du med glädje och stor entusiasm. Du kommer ansvara för att ta fram säljplanen för utvalda NAM-kunder och din främsta uppgift blir att attrahera nya kunder till Adecco samt utveckla våra befintliga kunder. Du kommer att arbeta mot uppsatta mål i ett företag med en stark prestationskultur, vilket kommer att vara utvecklande både för dig som individ och för dig i din profession.

Du ingår i vårt nationella försäljningsteam och rapporterar direkt till Försäljningsdirektören för Adecco Group.

Vem trivs här?
För att trivas och bli framgångsrik hos oss har du god samarbetsförmåga och en stark vilja att lyckas. Du tycker om att vara en del av en kultur där framgångar firas. Som person tycker du om att bygga nätverk och du förhåller dig med nyfikenhet till andra människor och företag samt vår omvärld. Du är van att arbeta metodiskt, strukturerat, med en hög aktivitetsnivå och du är uthållig i ditt arbete samt har lätt att motivera dig själv. Din förmåga att hantera affärsrelationer och din erfarenhet av tjänste- och relationsskapande försäljning kommer att hjälpa dig i rollen som NAM hos oss. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av strategisk försäljning samt har en akademisk utbildning i grunden. Vi tror dessutom att du har erfarenhet från konsultbranschen, eller liknande branscher - det är något både du och vi kommer att ha nytta av. Eftersom ditt affärsområde kommer att vara IT/Teknik, Bank/Finans/Försäkring eller Industri/Logistik så är det av stor vikt att du har en specialistkunskap inom ditt område likväl som ett stort upparbetat nätverk.

Tjänsten innebär många kontaktytor och möten med kunder och kollegor på våra kontor runt om i Sverige, så det bra att veta om att resor tillkommer i tjänsten.

Vad erbjuder vi dig?
Adecco Group satsar mycket på friskvård och arbetsglädje för sin personal bl.a. genom Win4Youth, Adecco Group egen välgörenhetsorganisation, där vi kombinerar friskvård och samhällsansvar genom att träna! Kollegorna är professionella, har humor och en förmåga att kunna spänna musklerna vid rätt tillfälle. Vi gillar alla slags tävlingar och vi firar gärna våra framgångar. I våra roller hjälper vi både människor och företag till framgång och vi gör skillnad varje dag, detta är vi stolta över. Som företag vill vi på Adecco Group bidra till ett mänskligare samhälle genom att stödja idiella organisationer. Som anställd hos oss blir du en del av en internationell koncern och för rätt person finns det goda möjligheter att på sikt utvecklas och växa, både nationellt och internationellt.

Vill du vara med?
I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Urvalsarbetet startar omgående, så vänta inte med att skicka in ditt CV och personligt brev. Sista ansökningsdatum är den 16 januari. Har du frågor är du välkommen att kontakta våra rekryteringspartner Karin Kling på karin.kling@badenochandclark.se eller Pernilla Börjesson på pernilla.borjesson@badenochandclark.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder världen över och omkring 700 000 uthyrda konsulter på uppdrag varje dag, är Adecco Group även en av världens största arbetsgivare. Koncernen bildades 1996, efter fusionen av det schweiziska företaget Adia och det franska företaget Ecco. Adecco Group är idag ett Fortune Global 500-bolag listat på SIX Swiss Exchange. Fortune Global är en lista över världens 500 största bolag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)