Junior Mjukvaruingenjör

Junior Mjukvaruingenjör

Panasonic Eco Solutions Nordic AB är ett Malmöbaserat företag och ingår som ett helägt dotterbolag i den globala Panasonic koncernen. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer brandlarmsystem för installation i kommersiella fastigheter, produkter i hemlarmsystem samt kommunikationsmoduler för värmepumpar. Produkterna säljs huvudsakligen på den europiska marknaden. Företaget omsatte 274 MSEK föregående år och sysselsatte 23 personer.

Junior Mjukvaruingenjör

Idag består R&D teamet på
Panasonic Eco Solutions av kompetenser inom hårdvara, test, teknisk dokumentation, mjukvaruutvecklare för PC-baserade och inbyggda system, projektledare, patentingenjör och teknisk support. I teamet finns i nuläget även ett 10-tal externa konsulter.

Nu söker vi ytterligare en Mjukvaruingenjör. En roll där man kommer att arbeta med programmering av främst inbyggda men till viss del även PC-baserade system, både produkter och produktionstestutrustning. I rollen kommer man att arbeta i projektgrupper och vara med i arbetet att både ta fram nya produkter och vidareutveckla befintliga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en
universitets- eller högskoleutbildning med inriktning programmering och elektronik. Vidare en tror vi att du har något års arbetslivserfarenhet där arbete med programmering av inbyggda system varit vardag och då gärna med interface till PC-baserade system. Programmeringsspråk som efterfrågas är C, C++ och C#

Egenskaper

För att fungera i gruppen söker vi kandidater som är teamorienterade, har ett intresse av att socialisera och samarbeta med teamet samt har en engagerad och nyfiken läggning tillsammans med ett stort intresse för teknik och dess utveckling.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Panasonic Eco
Solutions Nordic AB med Additude. Vid frågor om tjänsten kontakta Jeanette Söderling, tel: 0735-26 08 73. Låter tjänsten intressant? Skicka då snarast, dock senast en 20 mars in din ansökan med tillhörande CV till jeanette.soderling@additude.se Ange som referens " junior mjukvaruingenjör".

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon 0735-26 08 73
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.additude.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Unik kombination av kompetens och tjänster som skapar teknisk innovation, tillväxt och produktutveckling i världsklass Additude är en företagsgrupp bestående av ledande innovations-, konsult- och headhunting företag med målet att vara marknadens och våra uppdragsgivares ledande partner avseende innovationsprocesser, produktutveckling och tillväxt. Kombinationen av vår totala bredd, vårt kompletta tjänsteutbud och varje enhets djupa specialisering gör att Additude som en av få parter kan leverera både innovationsstöd, strategisk rådgivning, organisk tillväxt och kompletta IOT lösningar innefattande bla. konstruktion, design, elektronik, inbyggda system och mjukvara. Över 300 uppdragsgivare och en årlig tillväxt sedan 2009 som är 5 gånger högre än branschen i snitt talar sig eget språk. Vi är inte enbart med och påverkar framtiden, vi gör den bättre.