Elektronikkonstruktör

Elektronikkonstruktör

Additude Embedded har idag har en mycket tydlig och utpräglad specialistfokusering inom Inbyggda system, Elektronikkonstruktion och allt som idag händer kring IoT.

Våra konsulter sitter idag hos några av Sveriges finaste företag och jobbar med spjutspetsteknologi inom allt från konsumentprodukter till säkerhetslösningar, försvarsindustrin, Biometri och Cleantech.

Våra konsulter tillhör den teknikhungriga typen som hela tiden håller sig a' jour med vad som händer inom utvecklingsområdet och som är snabba på att fånga upp ny teknik.

Företaget har attraherat marknadens absolut bästa specialister inom utvalda fokusområden. Detta genom att skapa en verksamhet som på ett nytt sätt möter och är skräddarsydd för våra konsulters behov och önskan.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är civilingenjör eller motsvarande. Om du är nyexad eller erfaren spelar mindre roll, vi vill framförallt att du känner dig inspirerad av att arbeta med utveckling eller konstruktion av Elektronik och gärna även med hårdvarunära mjukvaruutveckling.

Som Elektronikkonstruktör hos Additude kan du komma att arbeta med elektronikkonstruktion av och inom inbyggda system eller utveckling av produkter från prototyp till färdig produkt.

Du kommer att delta i det praktiska arbetet på alla nivåer inklusive att bygga och testa prototyper. Samt dokumentera konstruktioner i CAD och PLM system.

Du ska ha ett stort hjärta, vara prestigelös och tycka om att dela med dig av dina kunskaper.

Det vi kan garantera är att det kommer att vara en rolig och inspirerande arbetsplats där det tekniska intresset och kunnandet är mycket stort.

Kvalifikationer
Duär en Ingenjörmed ett stort hjärta och en passion för Elektronik och utveckling av produkter. Du ska gilla att dela med dig av dina kunskaper och brinna för att utvecklas.

Vi söker dig är högskoleingenjör eller civilingenjör inriktad mot elektroteknik/-konstruktion. Du kan också ha annan högskole-/universitetsutbildning inom relevant område.

Vi ser helst att du har några års erfarenhet av elektronikutveckling/-konstruktion med inriktning mot inbyggda system och mjukvara, men välkomnar även dig som är mer junior i din karriär.

Egenskaper
Vi söker dig som är självständig, passionerad och resultatdriven och som hellre ser möjligheter än hinder. Dina personliga egenskaper och din förmåga att lösa komplexa kundproblem är viktig. Som anställd på Additude får du goda möjlighet till att utvecklas och vara del av ett företag och en affärsidé som gör det roligt att gå till jobbet!

"Additude is everything"


Har du frågor så är du välkommen att kontakta Tommy Krondahl tommy.krondahl@additude.se eller ring 0721-600030


Om Additude
Additude gruppen innefattar verksamhetsområdena Additude Innovation, Additude Excellence, Additude Software, Additude Embedded, Additude Industry, Additude Client Solution och Additude Headhunting.

Additude gruppen har sedan starten 2009 haft en organisk tillväxt på i snitt 45% per år och har idag förtroendet från över 300 uppdragsgivare. Additude förnyar tekniksektorn genom att erbjuda teknikintensiva verksamheter både strategisk rådgivning, teknisk innovation, projektåtagande, konsulttjänster och egen organisk tillväxt. Resultatet blir produktutveckling i världsklass, uppdragsgivare som växer och medarbetare som genom kombinationen av djup specialisering och multidisciplinära projekt når en oöverträffad kompetensutveckling.

Additude gruppens starka tillväxt har kombinerats med en mycket god lönsamhet vilket lett till 4 ggr bättre kreditvärdighet än branschen i snitt, AAA rating, VVV rating, UC Guld rating, utnämnt till Gasellföretag samt nomineringar på näringslivsgalor.
Mer info
Telefon 0735144608
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Hårdvarudesign, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.additude.se/
Sista ansökningsdag 29 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Unik kombination av kompetens och tjänster som skapar teknisk innovation, tillväxt och produktutveckling i världsklass Additude är en företagsgrupp bestående av ledande innovations-, konsult- och headhunting företag med målet att vara marknadens och våra uppdragsgivares ledande partner avseende innovationsprocesser, produktutveckling och tillväxt.

Kombinationen av vår totala bredd, vårt kompletta tjänsteutbud och varje enhets djupa specialisering gör att Additude som en av få parter kan leverera både innovationsstöd, strategisk rådgivning, organisk tillväxt och kompletta IOT lösningar innefattande bla. konstruktion, design, elektronik, inbyggda system och mjukvara.

Över 300 uppdragsgivare och en årlig tillväxt sedan 2009 som är 5 gånger högre än branschen i snitt talar sig eget språk. Vi är inte enbart med och påverkar framtiden, vi gör den bättre.