Säljare till Malmö

AddMobile · Försäljning · 13 okt

Om jobbet

Affärsdriven säljare till AddMobile i Malmö Hallå där! Nu söker vi ytterligare säljare till vårt kontor i Malmö. Vi växer så det knakar. Förra verksamhetsåret ökade vi vår omsättning med nästan 50% och nu behöver vi fler kollegor. Vi är den marknadsledande aktören i Skandinavien inom mobila speciallösningar och går mot vår andra Gasell-utnämning av Dagens industri. Vi erbjuder Välkommen in i en utvecklande miljö med kompetenta kollegor som ständigt utmanar dig att bli bättre. Hos oss blir du en del av ett starkt säljteam som stöttar och peppar varandra för att kunna nå de gemensamma mål som sätts. Vi håller ett högt tempo men har stor fokus på att ha roligt tillsammans och det märks på vår låga personalomsättning. Vi sitter i fräscha lokaler i World Trade Center i Västra Hamnen och har tillgång till ett kostnadsfritt gym i huset. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, rikskortet och åker på konferensresor. Hos oss får du också möjlighet till utbildning och har tillgång till en säljcoach som hjälper dig att utvecklas som säljare. Din profil Som säljare hos oss bearbetar du potentiella kunder och bokar dina egna möten. Du tilltalas av att ha eget ansvar och är en fena på att skapa möjligheter. Vi tror att du är duktig på att se kundens behov och omvandla det till försäljning. Du är bra på att bygga långsiktiga relationer och har en hög socialkompetens. Som person är du driven, orädd och har en stor tävlingsinstinkt. Samtidigt förstår du värdet av att vara ödmjuk och vara en del av teamet.
  • Du är självgående och jobbar smart
  • Du är van vid försäljning och har erfarenhet av nykundsbearbetning
  • Du är resultatfokuserad, målmedveten och har förmågan att se affärsmöjligheter i alla möten
Det är meriterande om du har erfarenhet av vår bransch, kunskap inom IT och ett intresse för tekniska lösningar. Kontakt Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson på tel.nr 040-660 67 22 eller Ann Szieger på tel.nr 040-660 67 23. Välkommen med din ansökan! Vilka är vi?AddMobile arbetar med att ta fram mobila B2B-lösningar. Vi jobbar med den senaste tekniken och vårt mål är att göra våra kunders vardag enklare. Bland våra kunder hittar du några av Sveriges största företag inom byggbranschen. Vi har sedan starten 2004 varit ett starkt företag under kontinuerlig tillväxt. Vi har kontor i Malmö och Karlskrona.
Sökord: account manager, sälj, säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 okt

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!