Vikarierande Redovisningsekonom Till Acushnet Sverige AB

Vikarierande Redovisningsekonom Till Acushnet Sverige AB

Vår befintliga redovisningsekonom skall gå på föräldraledighet. Vi söker därför en kvalificerad redovisningsekonom till vårt svenska bolag under ca 18 månader. Placering är på Acushnets nordiska huvudkontor i Malmö.
Tillträde 1 december 2019.

Arbetet innebär i korthet löpande bokföring, leverantörsreskontra arbete, moms- och kontoavstämningar i samband med månadsbokslut samt lönearbete i Visma. För att klara av tjänsten behöver du gedigen kunskap i bokföring och kontoavstämningar samt kunna arbeta självständigt. Eftersom engelska är vårt koncernspråk så måste du även kunna detta. Vi ser gärna att du har ett golfintresse.

Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt till joakim_skyllermark@acushnetgolf.com Läs mer om företaget på www.acushnet.com, www.titleist.se samt www.footjoy.se.
Mer info
Kontaktperson joakim skyllermark
Telefon 0406717550
Email Mejla joakim skyllermark
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 11 nov 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Acushnet är ett av världens ledande företag inom golfbranschen med märkena Titleist och Footjoy. Företaget säljer bollar, klubbor, skor, handskar, kläder, bagar etc. till golf butiker och golfshopar runt om i Norden. År 2018 hade Acushnet Nordic en omsättning på ca
300 miljoner.