Senior Teknisk Säljare till Nordomatic AB i Malmö

Senior Teknisk Säljare till Nordomatic AB i Malmö

Nordomatic är en specialiserad tillväxtkoncern med fokus på 'smart buildings' och energieffektivisering i större fastigheter. Verksamheten startade 1967 och är idag den ledande, oberoende partnern inom fastighetsautomation med c: a 400 medarbetare och en omsättning som överstiger 800 MSEK. Koncernen är verksam i Sverige, Danmark och Norge. I Sverige finns kontor på 8 platser i landet. Nordomatics huvudkontor ligger i Stockholm/Tyresö. Våra medarbetare har givit oss höga poäng i ENPS (Employee Net Promotor Score). Snittresultatet i Sverige är 11, och resultat över 20 anses visa att medarbetarna verkligen trivs. På Nordomatic är resultatet i Sverige 38, och i Danmark 30, vilket vi är väldigt stolta över! Vi är också certifierat Karriärföretag 2017. Lär mer om oss på www.nordomatic.se

Vill du bidra och verka i en bransch där megatrender som IoT, hållbarhet, energibesparing och digitalisering är vardag?

Nordomatic är störst i Sverige inom styrentreprenad samt lokalt marknadsledande. Vi söker nu en Senior Teknisk Säljare till vårt kontor i Malmö med tidigare erfarenhet från vår bransch eller närliggande.

Arbetsbeskrivning
Som Senior Teknisk Säljare på Nordomatic kommer du aktivt arbeta med våra befintliga och nya kunder huvudsakligen i och runt Malmöområdet. Våra huvudkunder utgörs av byggbolag, konsultbolag, installationsföretag samt fastighetsägare där vi som partner tillhandahåller kundorienterade och anpassade lösningar.
Det är viktigt att du är van vid att möta kunder face to face och kan sälja in helhetslösningar, eller den lösning som passar enskild kund bäst. I dialog med enhetschefen samt projektledaren ansvarar du för hela säljprocessen. Vi uppskattar att du kommer arbeta med runt 70% sälj och 30% kalkylering, 90% befintliga kunder och 10% nykundsbearbetning. Du kommer att utgå från vårt kontor i Malmö.

Du är helt enkelt specialist på att skapa långsiktiga och lönsamma relationer!

Vi erbjuder
För rätt person erbjuder vi en varierande säljtjänst och arbetsmiljö fylld av utmaningar, arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling i ett innovativt samt marknadsledande företag inom en framtidsbransch. Hos oss hjälps vi åt, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans. Vi erbjuder fast lön + eventuell bonus + tjänstebil samt ett fritt arbete där du kan styra din tid.

Erfarenhet som krävs
Du som söker tjänsten skall ha minst sju års dokumenterad erfarenhet som säljare (B2B), projektledare eller projektör alternativt likvärdig från fastighetsinstallationsbranschen. Som person är du tekniskt intresserad och kunnig. Att arbeta med dator, Officepaketet framförallt Excel och CRM-system är helt naturligt för dig. Du har körkort samt behärskar svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en person som stimuleras av att besöka kunder och som har stort driv, du tycker om att förhandla och har förmågan att hjälpa kunden att få den tekniskt och ekonomiskt bästa lösningen för sin verksamhet. Det är viktigt att du är lagspelare som ser nyttan för hela företaget, samtidigt som du kan arbeta självständigt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal och du är välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är sista oktober, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Spjuth
Telefon 0733- 67 06 60
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt (39 dagar kvar)