Säljare / Key Account Manager till KP Betong AB i Arlöv

Säljare / Key Account Manager till KP Betong AB i Arlöv

Har du erfarenhet av B2B försäljning från bygg- eller teknikområdet och drivs av att göra bra affärer?

Vi söker nu en framgångsrik "Key Account Manager" och kollega till vårt kontor och betongfabrik i Arlöv, med tidigare B2B erfarenhet från betongindustrin, byggbranschen eller annan produktteknisk verksamhet.

Arbetsbeskrivning

I rollen som KAM på KP Betong AB kommer du aktivt arbeta med våra befintliga och nya kunder huvudsakligen inom Skåne län och i södra Sverige. Våra huvudkunder utgörs av allt från ledande till mindre projekterings-, utvecklings- och byggbolag, där vi tillhandahåller kundanpassade produkter/lösningar inom betongsegmentet (prefab, färskbetong och armering).

Du kommer att ha en jämn fördelning mellan uppsökande och upprätthållande försäljning mot kunder i regionen. Du rapporterar direkt till vår operativa chef och tillika fabrikschef på KP Betong.

Arbetet är väldigt självständigt, men du kommer ingå i ett bra och informellt team som gör sitt bästa för att hjälpa dig med försäljningsuppgifterna.

Du är helt enkelt specialist på att skapa långsiktiga och lönsamma relationer med våra kunder!

Vi erbjuder

För rätt person erbjuder vi en varierande och spännande KAM & säljtjänst fylld med dagliga utmaningar, arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling i ett växande företag inom den spännande byggnadsbranschen. Hos oss hjälps vi åt att hantera vardagens utmaningar, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans. Vi erbjuder fast lön + rörlig del + tjänstebil samt ett fritt arbete där du kommer kunna styra mycket av din tid.

Erfarenhet som krävs

Du har minst ett par års erfarenhet av
uppsökande B2B-försäljning och då gärna från bygg- & anläggningsbranschen som säljare, entreprenör eller leverantör. Meriterande är teknisk utbildning gärna inom bygg & anläggning.

Som person är du tekniskt intresserad och kunnig. Att arbeta med dator, Officepaketet framförallt Excel är helt naturligt för dig. Du har körkort samt behärskar svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Med din affärsförståelse och entusiasm skapar du bra, stabila resultat och fokuserar på långsiktiga kundrelationer. Du har god kommunikationsförmåga, är välkomnande och utåtriktad. Du drivs av att nå dina mål, är handlingskraftig och tar egna initiativ. Med hänsyn till att tjänsten innebär många kontaktytor är det av stor vikt att du är lyhörd och trivs i samarbete med andra. Moral och etik är viktigt för dig. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten.

Låter det här som en spännande tjänst för just dig?

Tveka då inte att skicka in ditt CV och personliga brev till oss via ansökningslänken.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal och du är välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor.
Sista ansökningsdag är den 31 januari 2019, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Spjut
Telefon 0733 - 67 06 60
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kronetorppark.se
Sista ansökningsdag 31 jan (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KP Betong AB är har en modern certifierad anläggning för tillverkning av betong, betongelement och en armeringsmaskin för armering.KP
Betong ingår i en koncern Kronetorp,
en blivande stadsdel mellan Malmö och Lund och ett av de största bostadsprojekten i södra Sverige, centralt belägen med goda kommunikationer. Genom att äga hela kedjan i byggprocessen via eget markbolag, egen betongfabrik och byggbolag är vi unika i branschen. Vi arbetar med stort fokus på ett hållbart byggande.www.kronetorppark.se