PLC-programmerare

PLC-programmerare

Arbetsuppgifter

I rollen som PLC-programmerare arbetar du i vår systemavdelning med primär inriktning att vara delaktig i projekt inom vår maskinavdelning. Du kommer vara delaktig i projektens samtliga faser och i dina arbetsuppgifter ingår idégenerering, utvecklingsarbete, testning, driftsättning och support. Då Systemavdelningens ansvarsområden även innefattar produkter inom Auto-ID & Machine Vision så kommer tjänsten även innebära arbetsuppgifter i våra projekt inom detta segment.

Resor i tjänsten förekommer.

Personliga egenskaper
  • Du har god erfarenhet av och fallenhet för programmering av PLC/HMI system.
  • Goda kunskaper i PLC-programmering, Siemens (Tia-Portal).
  • Goda kunskaper i ritningsläsning och felsökning på elutrustning.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
  • Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.
  • Meriterande om du har erfarenhet av Auto-ID / Machine Vision.
För att trivas i rollen som PLC-programmerare hos oss så behöver du gilla att arbeta i en miljö med snabba beslut, leveranser och omställningar. Vid projektdeadlines kan arbetstempot vara högt och därför krävs det att du är stresstålig och har förmåga att prioritera din arbetsordning.

Som person är du handlingskraftig, engagerad och van att ta egna initiativ. Du drivs av att hitta lösningar och göra det yttersta för att våra kunder ska bli nöjda. Då arbetet innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du har en social förmåga och är kommunikativ. Flexibilitet är något som vi värderar högt, då uppdragen ibland kan innebära långa dagar.

Stor vikt läggs vid din personlighet och profil.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö
Mer info
Kontaktperson Rebecca Grönlund Roth
Telefon +46 10 444 16 01
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Matematik, Statistik & Information, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://act-logimark.se/
Sista ansökningsdag 16 juli 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logimarks huvudverksamhet ligger inom industriell märkutrustning så som bläckstråleskrivare, lasermärkare, etiketteringsmaskiner och etikettskrivare, termo- och termotransferprintrar och alla förbrukningstillbehör som bläck, solvent, färgband och etiketter. Vi är även totalleverantör av auto-id och programvara och kan dessutom ta totalansvar för funktionaliteten och systemlösningen som levererats.