Accus söker designer

Accus söker designer

Nu söker vi efter förstärkning till vårt kreativa designteam. Vi tror att du är industridesigner, produktdesigner eller har annan bred designkompetens. Du bör ha ett tränat öga för grafisk form och typografi. På Accus får du som designer göra byggnader och stadsrummet vackrare med exteriör och interiör skyltning, samt vara med och utveckla framtidens hållbara och cirkulära skyltar.

Referensfoto fasadskylt med LED-belysning - Max IV, Lund på uppdrag av Peab

Om Accus

Accus AB erbjuder hållbara, designade och kvalitativa skyltar för exteriör och interiör miljö. På uppdrag av våra kunder designar, projekterar och monterar vi skyltar som harmonierar med arkitektur och annan kontext samtidigt som de skapar uppmärksamhet, lyfter fram varumärken och visar vägen.

Vi har ett genuint hållbarhetsfokus som genomsyrar vår verksamhet och vårt kunderbjudande. Vi har beviljat ett tvåårigt statligt innovationsstöd från Vinnova för att utveckla nya hållbara och cirkulära produkter och affärsmodeller. Mer om vårt stöd finner du på Vinnovas hemsida www.vinnova.se.

Referensfoto interiörskylt i valnöt med integrerad lysande logotyp - Tretton 37, Lund

Om tjänsten

I rollen som designer hos Accus designar du skyltar och annan visuell kommunikation på uppdrag av våra kunder. Våra designers arbetar i tätt samarbete med våra projektledare.

Du har mest troligt en bakgrund och utbildning som industri- eller produktdesigner, men har även ett tränat öga och genuint intresse för grafisk formgivning. Vi ser gärna att du är tekniskt lagd och meriterande är kompetens inom konstruktion. Erfarenhet kring belysning och el ser vi likaså som ett plus.

Du arbetar obehindrat och effektivt i Adobes programserie och du har färdigheter inom 3D-program såsom Solidworks, Inventor, Rhino eller motsvarande. Vi tror att du har lätt för att tillgodogöra dig kunskap och har en vetgirighet kring att förstå våra produkter och hur du bäst kan bidra till vår ständiga utveckling. Vi erbjuder en öppen och kreativ miljö, där snabba puckar varvas med produktutveckling och mer komplexa kundprojekt. På Accus får du arbeta med att göra byggnader och stadsrummet vackrare.

Vi ser att du delar våra värderingar respekt, ansvarstagande och är beredd på att arbeta prestigelöst.Referensfoto neonskylt - G-star raw, Caroli Malmö

Tillträde

Omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga ditt CV och personliga brev.

Tillsammans med CV och personligt brev önskar vi att du bifogar arbetsprover eller portfolio som visar prov på din kompetens. Skicka dina arbetsprover/portfolio till info@roirekrytering.se.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2018-03-01. Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info om Accus finner du på www.accus.se samt på vår Facebooksida.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Designer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 mars (23 dagar kvar)