Androidutvecklare

Androidutvecklare

Androidutvecklare
Malmö

Accessy, ett Malmöbolag som utvecklar system för hantering av smart access till dörrar, söker en Androidutvecklare. Vill du jobba med utveckling av hårdvarunära native appar i ett bolag där teknik, lösningar och användare står i fokus? Då är det dig vi söker!

Accessy är ett snabbväxande scale-up bolag som bryter ny mark i en konservativ bransch. Vi anpassar mycket av vårt arbete efter hur användare nyttjar appen, användare som inte alltid är teknikintresserade. Det finns inga givna svar om var som är rätt eller fel, och vi får många gånger prova oss fram. Därför består stor del av vårt dagliga arbete av innovation och nyutveckling.

Om dig
Vi på Accessy behöver förstärka applikationsteamet och söker därmed en Android-utvecklare att ta del av vår fortsatta applikationsutveckling. Vi söker dig som har några års erfarenheter inom Android Wear OS, Kotlin, MVVM och MVI. Har du erfarenhet av att skriva testbar kod (även UI, med stor testtäckning) så är det starkt meriterande.

Som anställd hos Accessy finns stora möjligheter att utvecklas, för egen del och inom organisationen, samt att bidra till bolagets framgångsresa. Man ges eget ansvar och frihet i arbetet, samt stöttning i sin utveckling. För att vidareutvecklas och ta ett ökat ansvar behöver du därför ha en stark vilja och engagemang, samt bra förståelse för teknikutvecklingen.

Om oss
Vi på Accessy sitter i mysiga lokaler centralt i Malmö, med gott om plats, nära till både tåg- och busstation med regionbussar. Vi har ett handplockat gäng med gedigen erfarenhet inom IT som designar, testar och implementerar nya funktioner i vår tjänst. Vi jobbar agilt i små team där allas kompetens och kreativitet tas till vara. Vi är en brokig skara med tveksam humor och stort engagemang, vare sig det handlar om vårt arbete, familjeliv eller vad man skall äta till lunch!

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Anders Johansson, 0723-063526, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om Accessy
Accessy utvecklar ett system för accesskontroll av uppkopplade tillgångar. Idag är det främst uppkopplade låssystem vi arbetar mot, där vi kan kontrollera vem som får öppna vilken dörr och när. Med Accessy kan man enkelt öppna dörrar med en app i mobilen.

Vi är ett företag på 25 personer som gillar att arbeta och ha kul tillsammans. Duktiga och innovativa medarbetare är helt avgörande för vår framgång. Därför arbetar vi ständigt med att förbättra trivsel, utveckla och värna om våra respektive styrkor, komplettera varandras kunskap och personlighet och så klart, kompetensutveckling för att kunna leverera högklassiga produkter och lösningar.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll App utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.