junior identity and access coordinator

junior identity and access coordinator

E.ON är övertygade om att du som är junior, nyfiken och vill arbeta för ett mer hållbart samhälle har mycket att bidra med i deras verksamhet! Den här rollen passar dig som är nyexad och intresserad av informationssäkerhet inom IT - ett område som kommer att bli allt viktigare. Vill du vara med och bygga framtidens E.ON?

Information om uppdraget

E.ONs mål är att senast 2025 erbjuda sina kunder 100 procent förnybar och återvunnen energi. Fantastiskt, eller hur!? Förutom arbetet för ett mer hållbart samhälle arbetar E.ON även för att skapa och bibehålla en inkluderande arbetsmiljö, mångfald bland sina anställda samt ligga i framkant när det gäller den digitala utvecklingen. En viktig del i detta arbete är att satsa på dig som är junior - det är ju du som är framtiden!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som junior Identity and Access Coordinator är din viktigaste uppgift är att säkerställa att rätt personer får tillgång till rätt innformation i rätt tid samt arbeta förebyggande med informationssäkerhet i verksamheten. Du kommer att lära dig mer om de lagar och regler som du följer i ditt arbete och bli en viktig del i spännande projekt på E.ON. Du kommer att bli en del av ett litet team med stor kompetens inom området så här finns mycket att lära för dig som är junior! Dessutom får du en mentor som du kan använda som bollplank den första tiden i din anställning för att du ska få en så bra start som möjligt på E.ON. Teamleader Margareta och det övriga teamet ser fram emot att välkomna dig!

Vi söker dig som
  • har en eftergymnasial utbildning inom IT/teknik
  • har intresse för informationssäkerhet inom IT
  • pratar flytande svenska eftersom man pratar svenska på arbetsplatsen
För att trivas i rollen tror vi att du är noggrann och har en god analytisk förmåga. Du gillar att arbeta tillsammans med andra och är nyfiken på att lära dig mer inom området för informationssäkerhet. Kanske har du till och med läst en kurs i just detta?

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Malmö
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se