eMobility Operations Manager till E.ON i Malmö!

eMobility Operations Manager till E.ON i Malmö!

Vill du göra skillnad och motverka klimatförändringar? Vill du hjälpa E.ON att ha nöjda kunder och hög tillgänglighet kopplat till att köra elbil? E.ON är ett energibolag med hjärtat i hållbarhet och verkar på en marknad i ständig förändring där ett nytt energilandskap växer fram och efterfrågan på förnybar energi ökar. Vill du vara med och förnya Sverige? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för E.ONs räkning en eMobility Operations Manager med start omgående i Malmö. E.ONs eMobility-verksamhet i Norden erbjuder personliga, relevanta och enkla lösningar till deras kunder för att hjälpa dem i deras strävan efter hållbarhet. Det är ett område som växer snabbt och där företaget idag har mer än 3500 offentliga laddningspunkter för elbilar i Sverige, Norge och Danmark - och fortsätter även att utöka sitt nätverk i hela Europa.

E.ON arbetar ständigt för att vara ledande i arbetet för en bättre miljö och skriver Vi har bestämt oss. Nu skapar vi en bättre morgondag. För våra kunder, för oss själva, för vår planet. På E.ON arbetar vi för fullt med att förnya Sverige. Senast 2025 lovar vi att allt vi producerar och erbjuder kommer från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Vi gör det enkelt att leva hållbart. E.ON arbetar för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden!

Du erbjuds
 • En möjlighet att jobba i en spännande tjänst i ett av landets ledande energibolag.
 • Vara en del av ett stort, omfattande hållbarhetsmål - där du är med och bidrar!
 • En utvecklande miljö. För dig som är redo och vill ha mycket ansvar är detta helt rätt roll att söka!
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult på E.ON. Uppdraget är ett föräldrarvikariat på heltid som kommer att sträcka sig till januari 2021. Då E.ON växer kan det eventuellt finnas goda möjligheter till förlägning även efter januari 2021, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Operations Manager är du en del av ett kompetent team som ansvarar för den dagliga driften och utvecklingen av E.ON:s Nordiska laddnätverk för eMobility. Arbetet innebär bland annat:
 • Operativ drift och övervakning av E.ONs Nordiska laddnätverk via deras molntjänst
 • Reaktiv felavhjälpning och koordinering av servicepartner
 • Konfigurering av laddstationer samt support vid driftsättning
 • Säkerställning och optimering av processer i nära samarbete med installation, försäljning och affärsutveckling
 • Test och utveckling av nya tjänster och lösningar
Vi söker dig som
 • Har en civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen inom automation, mekatronik, el, maskin eller data, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet som elektriker/automationsingenjör
 • Talar och skriver obehindrat i både det svenska och engelska språket
 • Har goda kunskaper i MS Office
Det är meriterande om du:
 • Har kunskap inom PLC/datakommunikation
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från energibranschen
Mycket stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Som person har du ett stort teknisk intresse och vill utvecklas med E.ON inom en affär där företaget satsar stort inför framtiden med tydliga visioner inom hållbarhet, närhet till kund och samhällsutveckling. Du är analytiskt lagd som person, är uppmärksam på detaljer i ditt arbete och följer upp ditt arbete över tid. Du anstränger dig för att skapa goda relationer både internt och externt, och trivs med att arbeta i grupp.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E.ON är ett företag som befinner sig på en spännande utvecklingsresa. De fokuserar mer än någonsin på att utveckla sina kundrelationer, växa med kundnära energilösningar samt skapa nya affärsupplägg för att optimera energi- och fastighetssystem. E.ON arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans för att öka deras kunders konkurrenskraft och bygga ett hållbart samhälle.