Webmaster!

Webmaster!

Som webmaster är du en nyckelperson i utvecklingen och det fortlöpande underhållet av företagets webbplats. Rollen kräver en kompetens inom marknadsföring och digital media. Du bör både vara bra på datorer och också ha en känsla för det estetiska, stil och design samt färg och form. Sök tjänsten redan idag om detta stämmer in på dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en webmaster. Som webmaster hos vår kund är du främst ansvarig för företagets hemsidor men du kommer också att jobba med annan digital kommunikation. Du arbetar med löpande uppdateringar, ändringar och en hel del kreativt arbete i ett engagerat team på huvudkontoret i Malmö.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Tjänsten är ett föräldrarvikariat och kommer inledningsvis att löpa i ett år.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som webmaster kommer du att hantera sju hemsidor: den svenska, danska, finska och tre baltiska samt Isuzus svenska. Du kommer att arbeta i Episerver CMS och du kommer att hantera det mesta av det kreativa arbetet med hemsidorna. Hemsidan uppdateras med aktuella nyheter, händelser och kampanjer. Du kommer till exempel att:
 • Sköta de nordiska ländernas facebook-sidor med uppdateringar, nyheter och svar på frågor.
 • Vara ett stöd internt för de andra länderna samt externt för återförsäljarna när de har event och kampanjer de vill annonsera.
 • Sköta varje lands youtube-kanal med uppdateringar och innehåll.
 • Skapa och skicka ut nyhetsmail och digitala utskick.
 • Ha övergripande koll på SEO och SEM i samarbete med en mediabyrå.
Vi söker dig som
 • Universitet/Högskoleutbildning inom marknad, digitala medier, e-commerce eller likvärdigt, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Talar och skriver svenska och engelska helt obehindrat
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av att arbeta med hemsidor
 • Har erfarenhet av SEO/SEM, Google Analytics, Photoshop, CMS-system
 • Har erfarenhet av att koda i HTML och Javascript
Det kreativa utrymme du får kräver att du har känsla för form och att du har arbetat med grafiska och visuella budskap. Som person är du van att ta initiativ och ansvar.

Övrig information
 • Start: Februari 2020
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se