Webbutvecklare av industriella system

Webbutvecklare av industriella system

Webbutveckling är din grej! Men du är också den som gillar snacket med kund, att förstå dem och att hitta den bästa lösningen till din kund. Novotek har sin kärnkompetens inom integrationslösningar för industriell IT. Som utvecklare hos dem är du den som utvecklar framtidens IT-lösningar för deras kunder!

Information om uppdraget

I rollen som webbutvecklare kommer du både självständigt och i grupp driva projekt mot kund för att ge dem den mest optimala och anpassade systemlösningen för deras behov. Projekten varierar i storlek och längd och inte sällan arbetar du med flera parallellt löpande projekt. Novoteks kunder är främst inom tillverknings- och processindustrin och du kommer utföra projekt mot välkända företag i Sverige.

Din formella titel kommer att bli "Industrial IT Solutions Architect". Du kommer ha flera kollegor med samma titel men ni har olika inriktningar och nu söker vi dig med inriktning på webb.

Du kommer jobba med både juniora som seniora kollegor och därmed kunna ta tillvara på andras kunskaper och erfarenheter. Novotek präglas av det lilla företagets öppenhet och initiativförmåga, samtidigt med det stora företagets möjligheter till utveckling och marknadsföring. Personalens engagemang och lojalitet har alltid varit av central betydelse och en förutsättning för deras framgång. Långa relationer såväl internt som gentemot deras kunder skapar ett förtroende som är nödvändigt för att skapa en vinn-vinn-situation. För att uppnå detta ägnar Novotek mycket resurser åt personalutveckling. Med individuella utvecklingsplaner visualiserar de möjligheterna för både personal och ledning.

Arbetsuppgifter
 • Förstå kundens behov och utifrån detta skriva kravspecifikation och skräddarsy en lösning
 • Utveckla kundanpassade lösningar av systemen, görs främst i främst HTLM5 och Javascript
 • Konfigurera och programmera av standardprogramvaror för industriell IT
 • Ha en kontinuerlig dialog med kund
 • Genomföra driftsättningen hos kund och utbildning av de utvecklade lösningarna
Vi söker dig som
 • Har en civilingenjör- eller högskoleexamen inom Data/IT, elektro eller teknisk fysik alternativt annan inriktning som kan bedömas som likvärdig
 • Har kunskap och erfarenhet av utveckling i HTML5 eller Javascript. Har du dessutom java, .Net och/eller SQL så ses det som meriterande
 • Talar och skriver flytande i svenska och engelska då du kommer att kommunicera på båda språken i arbetet
Har du erfarenhet av utveckling i Azure eller annan cloud-plattform ses det som meriterande, skriv då gärna med detta i din ansökan

Tjänsten passar dig som är nyexaminerad men också dig som hunnit få ett par års erfarenhet efter avslutad utbildning. Har du erfarenhet från liknande arbete så ses det som meriterande men inget krav.

Som person är/har du:
 • Kreativ och har god problemlösningsförmåga
 • Flexibel i ditt arbetssätt
 • God samarbetsförmåga
 • Kommunikativ
Övrig information
 • Start: Omgående, efter överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
 • Placering: Malmö, Höjdrodergatan 18.
(Vi söker även precis samma tjänst med placering i Eskilstuna, har du intresse av den så går det bra att skicka in ansökan via denna annons men ange Eskilstuna i din ansökan)

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och inRivers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Novotek på deras hemsida