WSP söker VA-projektör till Malmö!

WSP söker VA-projektör till Malmö!

WSP - ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag öppnar nu upp möjligheten att bli en del av Malmökontoret i rollen som projektör och så småningom teknikansvarig med fokus på WSPs CRC-verksamhet i Indien. Vi är öppna för såväl nyexaminerade som erfarna sökande, det viktiga är en relevant utbildning och ett stort intresse för VA. Söker du ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

WSP erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans har de drygt 43 600 medarbetare på över 550 kontor i 40 länder varav i Sverige arbetar omkring 4 100 medarbetare. På WSP Sverige jobbar över 240 engagerade VA-konsulter och företaget besitter en stor variation på uppdrag, både tekniskt och storleksmässigt. I Skåne finns ca 20 personer bestående av projektörer och utredare som idag är placerade på kontoren i Malmö och Helsingborg.

På WSP erbjuds du en stimulerande och kreativ miljö med stora utvecklingsmöjligheter och hög trivsel. Kontoren präglas av en öppenhet där det alltid finns kollegor att rådfråga. Som nyanställd kommer du bland annat:
 • Ingå i ett välplanerat introduktionsprogram för att ge dig förutsättningarna att göra ett bra jobb
 • Tilldelas en egen mentor från dag 1 av din anställning
 • Gå en tredagarsutbildning på huvudkontoret i Stockholm tillsammans med övriga nyanställda projektörer
 • Utbildas i AutoCAD Civil3D
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos WSP.

Arbetsuppgifter

Som projektör inom VA kommer du arbeta med utredningar, förstudier, projektering och underlagshantering. Du kommer arbeta i genomsnitt 3-4 projekt parallellt tillsammans med erfarna uppdragsledare och teknikansvariga. Du kommer dessutom få möjligheten att följa med på projekterings- och utredningsmöten tillsammans med dina seniora kollegor.

Efter 1-2 år är rollen som teknikansvarig ditt naturliga karriärssteg på avdelningen. Du ges då möjligheten att leda projektörer från WSPs CRC-verksamhet (Competence Resource Center) i Indien. Du är själv fortsatt placerad i Malmö men släpper detaljfokuset som projektör och arbetar mer övergripande med ansvar för budget, handledning av projektörerna på distans, ekonomisk uppföljning och granskning av resultat. Du agerar dessutom representat för VA-gruppen i såväl interna som externa möten för de projekt som du ansvarar för.

Vi söker dig som

* Har en relevant högskole- eller universitetsutbildning. Du kan exempelvis ha studerat samhällsbyggnad, VA, ekosystem, väg- & trafik eller motsvarade
Lägsta nivå; 3-årig ingenjörsutbildning
 • Är obehindrad i såväl det svenska som engelska språket i tal och skrift då ditt arbete kommer utföras på svenska och engelska
 • Goda kunskaper i MS Office
Har du erfarenhet från en likande tjänst? Det ser vi som mycket positivt och rollen kommer då anpassas utifrån det.

Som person ser vi att du är strukturerad, har inga problem att följa de uppsatta strukturer men även arbeta fram stukturer såsom projektbeskrivningar för andra att arbeta utifrån. Då du så småning om kommer ha mycket kontakt med kollegorna i Indien och kommunikationen främst sker över telefon och skype är det av stor vikt att du är duktig kommunikativt och har förmågan att föra fram dina tankar, idéer och instruktioner på ett tydligt sätt som ej kan misstolkas av annan part. För att trivas i rollen som teknikansvarig är du dessutom resultatinriktad och drivs av att sätta upp långsiktiga mål och arbeta strategiskt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, 40h/veckan
 • Lön: Fast månadslön
 • Placering: Malmö
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Stina Haugland
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och WSP önskar att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vänta därför inte med att söka tjänsten om du finner den intressant.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork