Meriterande extrajobb som lärarassistent i Malmö

Meriterande extrajobb som lärarassistent i Malmö

Just nu letar vi efter en person som är social och har lätt för att skapa relationer med nya människor. För detta uppdraget behöver du själv studerat kurser som nätverk och nätverkssäkerhet. Vill du hjälpa andra studenter med bland annat workshops samt studiestöd under deras utbildning? Skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en lärarassistent till Stockholms Internationella Handelsskola (SIH) i Malmö. Som lärarassistent kommer du tillsammans med ansvarig lärare lägga upp en plan för att coacha och hjälpa studenter som håller på att utbilda sig till att bli IT-säkerhetsspecialister. Du kommer inte att hålla i egna lektioner utan dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att delta på lektioner och finnas där för att svara på studenternas frågor kopplade till utbildningen.

Du kommer att arbeta cirka sex till tio timmar i veckan med flexibla arbetstider. Jobbet passar dig som själv har studerat liknande kurser och som vill ha ett meriterande extrajobb som du kan ha nytta av i din framtida karriär. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SIH i Malmö.

Vi söker dig som
 • Är student på högskola eller universitet
 • Behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift
 • Kan arbeta cirka 6-10 timmar/vecka
 • Har studerat kurser som omfattar nätverk och nätverkssäkerhet
 • Tycker om att hjälpa andra och är bra på att förklara
Som person är du noggrann i allt du gör. Du är inte rädd för att kastas in i nya uppgifter och har ett strukturerat arbetssätt. Du är effektiv, ser vad som behöver göras och har inga problem med att jobba självständigt och ta dig an nya uppgifter. Vidare är du positiv och tycker att det är roligt att svara på frågor samt att hjälpa personer. Vi letar efter en person som är social och har lätt för att skapa relationer med nya människor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, cirka 6-10 timmar per vecka
 • Placering: Malmö, centralt
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholms Internationella Handelsskola erbjuder behovsanpassade utbildningar av stort strategiskt värde som för deltagaren innebär ett steg i karriären. Läs mer om SIH Malmö på deras hemsida!