Vill du bli en del av E.ONs Taskforce i Malmö?

Vill du bli en del av E.ONs Taskforce i Malmö?

Vill du tillhöra ett team med bra laganda? Är du en driven person som tycker det är kul med energilösningar och affärsoptimering? Är du dessutom nyexaminerad och vill komma in på en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter- då kan detta vara tjänsten för dig. Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

E.ON arbetar ständigt med att vara ledande i energiomställningen och det kommer du få vara med och påverka i Taskforce teamet där du driver och optimerar arbetet framåt med att kunna ansluta solceller och solcellsparker till bland annat regionnätet. Du kommer jobba tight med en grupp likasinnade som stöttar varandra i de olika projekten. Din framtida kollega säger: " Vi har väldigt god stämning, det är alltid folk på kontoret och vi har väldigt roligt tillsammans. Det är ofta någon klurar fram ett nytt verktyg i Excel eller Python som underlättar arbetet för oss alla och då delar med sig av det."

Rollen är väldigt flexibel med stora möjligheter till att påverka verksamheten vilket gör att det är en unik tjänst!

Du erbjuds
 • En fot in på ett företag som vill satsa på dig och din utveckling.
 • Ett långsiktigt uppdrag där du har goda möjligheter att på sikt gå vidare internt.
 • Personlig coachning från din konsultchef på Academic Work likväl som från din närmsta kontaktperson på E.ON.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som en del av E.ONs Taskforce kommer du ingå i ett team med andra kollegor som i största utsträckning arbetar direkt med energiomställningen med fokus på elnät och förnybar energi. Majoriteten av projekten innefattar solceller och solcellsparker och du kommer ständigt arbeta för att hitta förbättringar för att effektivisera arbetssättet att ta emot och besvara dessa förfrågningar. Arbetet ställer därför höga krav på din förmåga att vara initiativtagande, problemlösande, driven och kreativ. För att du ska trivas i rollen krävs det även att du har god affärsförståelse, trivs med interna och externa kontaktytor och har en god teknisk förståelse.

I rollen som Taskforce ingår även:
 • Hantera förfrågningar från kunder
 • Förbättra och effektivisera processer och flöden
 • Ingå i ett team som över tid sätter ihop lösningar som förbättrar processen
 • Arbeta med simulering och analys av stora system, applicera kunskap om elkraft/energiteknik/modellering och simulering/flödesanalys på ett riktigt system
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom teknik, IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Har tidigare erfarenhet av stora system och flöden eller processutveckling och optimering
Meriterande:

Det är meriterande om du har läst ellära eller programmering. Är du en fena på Python eller Excel är det en bonus!

Som person är du:
 • Inspirerande
 • Innovativ
 • Problemlösande
 • Affärsmässighet
Stämmer inte något grunkrav överens med din bakgrund/utbildning? Kolla in denna annons: Vill du bli en del av E.ONs Taskforce i Malmö? Academic Work

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Heltid 6 månader med god chans till förlängning
 • Placering: Malmö
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E.ON är ett företag som befinner sig på en spännande utvecklingsresa. De fokuserar mer än någonsin på att utveckla sina kundrelationer, växa med kundnära energilösningar samt skapa nya affärsupplägg för att optimera energi- och fastighetssystem. E.ON arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans för att öka deras kunders konkurrenskraft och bygga ett hållbart samhälle.