VD-assistent till Corebon i Malmö

VD-assistent till Corebon i Malmö

Är du en prestigelös och lösningsorienterad doer som trivs i en dynamisk miljö med snabba växlingar och varierande arbetsuppgifter? Har du dessutom en hög personlig mognad med skinn på näsan, är lyhörd och har nära till skratt kan det vara just dig vi söker som VD-assistent till Corebon - Ett företag som andas framgång och som därför behöver ytterligare styrka till sitt snabbväxande team.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Corebons räkning en VD-assistent till deras huvudkontor i Arlöv men där du så småningom kommer att vara placerad i deras nya lokaler i Fosie, Malmö.

Corebon har en minst sagt spännande resa i bagaget men också framför sig! Man blir snabbt imponerad när man hör hur resan började med två passionerade skidåkare som upptäcker en revolutionerande produktionsteknik och som tillslut också får stor uppmärksamhet på den globala marknaden. Framgången är ett faktum och bara detta året har framgångarna krävt en fördubbling av personalstyrkan. Vill du också vara en del av den fortsatta resan? Då tycker jag att du ska läsa vidare för att se om du har vad som krävs för att axla rollen som deras nästa VD-assistent!

Som VD-assistent får du en nyckelroll i företaget. Du får en direkt inblick i en start-up kultur och hur nätverksbyggande och affärsutveckling fungerar. För rätt person finns det därför alla möjligheter för både personlig och arbetsmässig utveckling samtidigt som du får vara med på en spännande resa i ett otroligt expansivt företag.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Corebon.

Arbetsuppgifter

Som VD-assistent kommer du att få axla en mycket varierande roll och hantera allt mellan högt och lågt. Du måste därför måste vara prestigelös i att arbeta utifrån behov, förändrade förhållanden och stötta upp där det behövs.

I dina ansvarsområden ingår exempelvis:
 • Administrativ support till VD och ledning
 • Organisera och hantera kalender och e-post för VD
 • Ta emot samtal och sköta växeln
 • Ta fram och sammanställa material inför möten, konferenser etc.
 • Boka resor, möten och konferenser
 • Hantera fakturor och kvitton
 • Upprätta mallar, avtal och offerter
 • Närvara vid möten tillsammans med VD och då också föra mötesanteckningar
Rollens samtliga ansvarsområden ställer krav på att du är stresstålig och flexibel då det är många arbetsuppgifter som måste koordineras i en arbetsmiljö som kännetecknas av högt tempo. Tjänsten passar därför dig som har förmågan att se helheten, som planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt och strukturerat sätt, men som även kan behålla lugnet och hantera situationer då förutsättningar förändras och du behöver anpassa dig till nya omständigheter.

Vi söker dig som
 • Har arbetat med administrativa uppgifter tidigare (förslagsvis som tidigare VD-assistent, administratör eller motsvarande)
 • Har lätt för att ta kontakt med andra då arbetet även innehåller mycket kundkontakt
 • Talar och skriver engelska obehindrat då samtliga texter och avtal är på engelska
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du
 • Har en utbildning med inriktning mot administration
 • Läst juridik med exempelvis avtalsrätt, arbetsrätt och liknande kurser då tjänsten innehåller upprättande av avtal och kan också komma att byggas på med en del HR-relaterade arbetsuppgifter
För att trivas i denna roll behöver du ha ett eget driv, vara orädd för att ta dig an nya arbetsuppgifter och utmaningar samtidigt som du är strukturerad och plikttrogen! Du kommer i och med denna tjänst ges stort ansvar och möjlighet för stor utveckling i din roll som VD-assistent. I denna rekrytering kommer vi också att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper då arbetets utformning ställer krav på vissa kompetenser och där ditt nära samarbete med företagets VD kräver en god personkemi. Om du har rätt inställning finns det stora möjligheter till spännande utvecklings- och ansvarsområden och en möjlighet att bli en del av ett gäng drivna kollegor!

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Arlöv inledningsvis och senare i Fosie, Malmö
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Sophie Olsson
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Corebons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Såhär beskriver Corebon själva sin verksamhet: Corebon creates and sells products, process technology, and technical services within the field of carbon fiber reinforced plastics (CFRP). The company has invented and patented the worlds fastest production process for carbon fiber reinforced plastics, which results in a new higher standard of composite materials, lower cost, and minimal impact on the environment We call it Corebon Technology.

Corebon Technology results in up to 10 times faster cycle times, up to 95% energy savings, and the highest fiber volume fraction composites ever manufactured. It enables Corebon to pioneer new applications and profitable markets for CFRPs with properties like high thermal and electrical conductivity. Corebon Technology is a universal solution for the CFRP market applicable to all types of manufacturing processes, such as RTM, filament winding and compression molding.