Världsledande företag inom elbilar söker personal

Världsledande företag inom elbilar söker personal

Vi erbjuder nu ett drömjobb under sommaren för dig med ett brinnande intresse för elbilar och grön teknologi. Vi söker en talang som kan briljera med sin servicekänsla och vill vara med och bidra till företagets säljteam. Stämmer det in på dig och har du möjlighet att arbeta heltid från 23 juni till 31 augusti med flexibla arbetstider? Då tycker vi att du ska läsa vidare om tjänsten som butikssäljare!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en butikssäljare för heltidsarbete under sommaren. Du kommer att jobba i företagets butik i ett köpcentrum i Malmö som en del av ett team, men kan även komma att utföra jobb i deras olika butiker. I början av uppdraget kommer du få en introduktion i såväl företaget som deras produkter. Primärt kommer du arbeta från butiken men även delta i en del provkörningar och delta i olika event.

Arbetstiderna är mellan 08:00-22:00 och du kommer antingen jobba ett pass som är mellan dessa tider. Du kommer arbeta både vardagar och helger på ett rullande schema.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Arbetsuppgifter

Som butikssäljare kommer du vara företagets ambassadör och ansikte utåt. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att ge företagets kunder en unik upplevelse. Ditt arbete kommer till stor del bestå av att ta emot kunder i butiken och svara på deras frågor om produkterna. Kunderna som besöker butiken har möjlighet att boka provkörning av elbilarna på plats men mestadels sker kundernas bokningar online. Oavsett på vilket sätt bokningen görs så kommer du att ansvara för att sköta administreringen och sedan aktivt delta i provkörningen. Du kommer även stötta administrativt vid leverans av bilar.

Du kommer till exempel att:
 • Bistå med utmärkt kundservice
 • Demonstrera företagets elbilar
 • Ge support kring leverans av bilar
Du kommer även under sommaren att få delta i event som företaget har runt om i landet, företaget kommer då stå för resekostnader i samband med resor i tjänst. Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för teknik och bilar och som vill arbeta i en energifylld arbetsmiljö med varierande arbetsdagar.

Vi söker dig som
 • Har minst ett års erfarenhet av att jobba med personlig service
 • Har en passion för ny grön teknologi och bilindustrin generellt
 • Har B-körkort
 • Har god datorvana
 • Kan arbeta hela perioden från 23 juni till 31 augusti
 • Har mycket goda kunskaper i svenska då kommunikationen med kunder primärt sker på detta språk
 • Har goda kunskaper i engelska då detta är koncernspråket samt dialogen med kunder kan komma att ske på engelska
Som person är du extrovert och älskar att jobba med service och kundbemötande. På så sätt faller det sig även naturligt för dig att bidra med energi och vara flexibel för att den ena dagen aldrig är den andra lik. Vi förväntar oss att du är en teamplayer och motiveras av att bidra till företagets säljteam med ditt affärsmässiga tänk. Eftersom du kommer arbeta i butik ser vi även att du är van vid att jobba fysiskt och på stående fot utan att tappa din professionalism. Det är även viktigt att du är en person som älskar att köra bil då du kommer delta vid testkörningarna!

Övrig information
 • Start: 23 - 25 juni
 • Omfattning: Heltid, 23 juni - 31 augusti
 • Placering: Malmö
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork