Världsledande företag inom elbilar söker Delivery Host!

Världsledande företag inom elbilar söker Delivery Host!

Vi erbjuder nu ett drömjobb under en månad för dig med ett brinnande intresse för elbilar och grön teknologi. Vi söker en talang som kan briljera med sin servicekänsla och vill vara med och bidra till service i världsklass till företagets kunder. Stämmer det in på dig och har du möjlighet att arbeta heltid från 2:a december till 31 december? Då tycker vi att du ska läsa vidare om tjänsten som Delivery Host!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Delivery Host för heltidsarbete under perioden 2:a december till 31 december. Du kommer arbeta med utlämning av bilar på företagets utlämningsplats i Malmö. I början av uppdraget kommer du få en introduktion i såväl företaget som deras produkter.

Arbetstiderna är mellan 10:00-21:00 och du kommer antingen jobba ett pass som är mellan 10:00-18:00 eller ett pass från 13:00-21:00. Du kommer arbeta både vardagar och helger på ett rullande schema.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Delivery Host kommer du vara företagets ambassadör och ansikte utåt. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att ge företagets kunder en unik upplevelse. Ditt arbete kommer till stor del bestå av att ta emot kunder som ska hämta ut sina bilar och svara på deras frågor. Arbetsuppgifterna kommer bland annat vara att stötta administrativt vid leverans av bilar.

Du kommer till exempel att:
 • Bistå med utmärkt kundservice
 • Demonstrera och förklara hur företagets elbilar fungerar
 • Ge support kring leverans av bilar
Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för teknik och bilar och som vill arbeta i en energifylld arbetsmiljö med varierande arbetsdagar.

Vi söker dig som
 • Har minst ett års erfarenhet av att jobba med personlig service och det är meriterande om du har jobbat med personlig service i butik
 • Har en passion för ny grön teknologi och bilindustrin generellt
 • Har B-körkort och känner dig trygg i din bilkörning
 • Känner sig bekväm med att sitta i passagerarsätet när en kund kör bilen
 • Har god datorvana
 • Kan arbeta hela perioden från 2:a december till 31 december
 • Har mycket goda kunskaper i svenska då kommunikationen med kunder primärt sker på detta språk
 • Har goda kunskaper i engelska då detta är koncernspråket samt dialogen med kunder kan komma att ske på engelska
Som person är du extrovert och älskar att jobba med service och kundbemötande. På så sätt faller det sig även naturligt för dig att bidra med energi och vara flexibel för att den ena dagen aldrig är den andra lik. Vi förväntar oss att du är en teamplayer och motiveras av att bidra till företagets säljteam med ditt affärsmässiga tänk. Det är även viktigt att du är en person som älskar att köra bil då du kommer delta vid testkörningarna!

Övrig information
 • Start: 2/12
 • Omfattning: Heltid 2/12 - 31/12
 • Placering: Malmö
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se