Utvecklare som vill förverkliga e-handsdrömmen på Starweb!

Utvecklare som vill förverkliga e-handsdrömmen på Starweb!

För att kunna fortsätta sin tillväxtresa söker Starweb nu efter fler utvecklare till sitt kontor i centrala Malmö. Hos Starweb är attityd och minset A&O. Här får du möjlighet arbeta med en teknik som ligger i absoluta framkant inom e-handeslutvecklingen i Sverige. De har en riktigt modern e-handelsplattform med automatiserad drift och ingen legacykod! Du som söker kan vara i början av din karriär som utvecklare eller redan hunnit arbeta några år. Det vi söker är en person som brinner för programmering och olika tekniska lösningar. Låter det intressant? Läs mer nedan!

Information om uppdraget

På Starweb finns det stort utrymme för eget ansvar och kreativitet i en entreprenörsmässig atmosfär. Starweb har en SaaS-applikation med fullt utvecklad CI/CD. Systemen driftas i AWS med autoskalande och självläkande servrar. Mycket hög upptid och väldigt låg klyddfaktor.

På Starweb kommer du arbeta i ett litet och sammansvetsat team, där de jobbar för varandra och vågar ifrågasätta sådant som är fel. Du kommer kunna få stort inflytande på teknik, på verksamheten och dess utveckling.

Man hittar Starweb på Baltzarsgatan (centralt i Malmö). På Starweb gillar man att träffa varandra, men jobbar där det funkar bäst. Är du intresserad av regelbundet distansarbete några dagar i veckan så löser Starweb det!

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba bredvid skickliga kollegor med en hög kodkvalité, kodgranskning och ibland parprogrammering. I scrummöten finns det utrymme att förbättra och förnya funktionalitet med egen feedback. Starwebs plattform utvecklas mot nya produkter och du kan vara delaktig i att ta fram nya kundupplevelser.

Vi söker dig som

Starweb kör PHP i backend och Vue i frontend, så känner du dig hemma i det har du ett litet försprång. Dock så är de öppensinnade för nytänk. Viktigast av allt är att du har ett genuint intresse för utveckling och teknik - ett nytt ramverk går alltid att lära sig. Gillar du devops är det ett plus!

Vi tror att du har jobbat med mjukvaruutveckling sedan tidigare, men även om du ser dig som mer junior är du välkommen. Beroende på vad du har med dig, vill vi att du ska få förutsättningar utvecklas vidare. Vi letar snarare efter en person som har en talang med sinne för utvecklig och förmåga att, tillsammans med andra, leverera skräddarsydda lösningar som är optimalt anpassade efter situation/önskemål.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering:Malmö
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Starwebs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Starwebs e-handelsplattform är byggd för tillväxt. Våra handlare kan sälja online, internationellt eller i fysisk butik.

I snart 20 år har Starweb haft nöjet att följa många verksamheter på deras e-handelsresa. Vi jobbar med ren e-handel, kombinationen av fysisk butik och e-handel samt satsar stort på B2B.

Idag har vi över 600 nöjda kunder bl.a. Arla Foods, Orkla Foods, TUI Fly och Sveriges Radio!