Utvecklare inom Python med stort intresse för 3D

Utvecklare inom Python med stort intresse för 3D

Nu får du chansen att arbeta med den senaste tekniken inom 3D hos ett av världens ledande heminredningsföretag beläget i Älmhult. För att trivas i rollen är det viktigaste är att du är en nyfiken person med goda kunskaper inom Python - resten får du lära dig i tjänsten! Utvecklingsteamet har en spännande tillväxtresa att se fram emot och välkomnar dig som nya kollega att vara med på denna under 2022!

Information om uppdraget

Vår kund är ett av världens ledande heminredningsföretag beläget i Älmhult som nu söker förstärkning av två nya kollegor. Du kommer bli en del av ett team som idag består av 15 andra 3D utvecklare. Här kommer du som är en riktig tekniknörd att trivas bra eftersom du får lära dig allt inom den senaste 3D-tekniken och arbeta med både lokala som internationella projekt där du och dina kollegor dagligen utmanas och får testa er fram för att hitta den bästa lösningen.

Du erbjuds
  • En organisation som värdesätter kreativitet och främjar samarbete och öppenhet
  • Ett företag där du kommer att växa både personligt och professionellt i ditt samarbete med skickliga och motiverade kollegor
  • En dynamisk miljö med väldigt varierande arbetsuppgifter. Eftersom man sällan stöter på samma problem och utmaningar kommer du ständigt att utvecklas och lära dig mer
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som junior utvecklare kommer du främst att programmera verktyg och system som är knutna till företagets 3D landskap. Teamet arbetar i tvåveckors-sprintar och har avstämning dagligen för att följa upp eventuella utmaningar i arbetet. Förutom ett nära samarbete med dina kollegor i teamet kommer du dagligen att arbeta med business analysts och 3D-artister. Du tar emot uppgifter som ska utföras, diskuterar möjliga lösningar och levererar produkten som slutligen testas. Det här är en riktigt bra möjlighet för dig som är junior att komma in i ett team där man hjälper och stöttar varandra. Har du istället en del erfarenhet med dig sedan tidigare kommer uppdraget att kunna anpassas efter det så att du blir tillräckligt utmanad.

Vi söker dig som

För att trivas bra i rollen kan du nyligen ha tagit examen från en eftergymnasial IT-/teknisk utbildning eller vara självlärd i Python, C++ eller C#. Kanske har du läst en kurs inom 3D och/eller är nyfiken på att lära dig mer inom området?

Krav för rollen är att du:
  • Har goda kunskaper i Python alt. C++ eller C# från studier eller arbetsliv
  • Är intresserad av och vill lära dig mer inom 3D
  • Uttrycker dig obehindrat i engelska i såväl tal som skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av 3D (3ds Max) och 3D rendering eftersom du kommer att arbeta med dessa program.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en person som älskar problemlösning, är kommunikativ och nyfiken tillsammans med intresset för just 3D.

Övrig information
  • Start: Omgående, Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, Tillsvidare
  • Placering: Älmhult, med möjlighet arbeta 100 % remote.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se