Trafikledare till AkkaFRAKT i Malmö!

Trafikledare till AkkaFRAKT i Malmö!

Söker du en spännande tjänst inom kundtjänst/trafikledning? Just nu söker vi dig som vill ha meriterande erfarenheter och ta dig an ett kortare uppdrag på AkkaFRAKT i Malmö. Du kommer att stötta upp på trafikledningen under en kollegas semesterperiod under januari och februari nästa år. Anser du dig själv vara noggrann, kommunikativ och strukturerad så kan detta vara tjänsten för dig! Ansök redan idag vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Trafikledare till AkkaFRAKT i Malmö med start den 2 januari 2019.

AkkaFRAKT är en transport- och logistikkoncern i Sydsverige. Kunderna finns inom bygg, handel, industri, jordbruk och offentlig sektor. Dem har cirka 500 egna fordon och omsätter omkring 800 miljoner kronor. Huvudkontoret finns i Malmö, och det är där du kommer att arbeta på trafikledningen.

Uppdraget är på heltid och kommer att sträcka 2 januari - 8 februari på heltid, så totalt 6 veckor. Upplärningen kommer att ske överenskommen tid i december. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos AkkaFRAKT.

Arbetsuppgifter

Som Trafikledare på AkkaFRAKT kommer du arbeta med service och trafikledning. I denna roll kommer du ha mycket kontakt med kunder och internt anställda för att kunna genomföra transporter på ett smidigt sätt. Du kommer att täcka upp för en kollegas semesterledighet och tillsammans med andra på avdelningen ansvara för att det är en hög kvalitet på arbetet som utförs.

Du kommer till exempel att:
 • Administrera bokningar i AkkaFRAKT:s affärssystem
 • Ha kontakt via telefon med kunder
 • Arbeta med service och på ett målinriktat sätt arbeta med trafikledning
Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom trafikledning, få en fot in på ett stort företag och få meriterande erfarenheter för framtida jobb. Vi ser att du är strukturerad, orädd och vågar plocka upp telefonen och ringa till bland annat kunder.

Vi söker dig som
 • Kan jobba avsedd period: 2 januari - 8 februari på heltid
 • Är flytande i svenska för att kunna kommunicera internt och externt
 • Har mycket goda kunskaper i engelska då kommunikation även sker på detta språk
 • Har jobbat inom kundtjänst, administration eller något serviceyrke tidigare
Det är meriterande om du:
 • Har en utbildning inom logistik, inköp eller liknande
 • Har arbetat inom trafikledning tidigare
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: 2 januari - 8 februari
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AkkaFRAKT är en transport- och logistikkoncern i Sydsverige. Kunderna finns inom bygg, handel, industri, jordbruk och offentlig sektor. Dem har cirka 500 egna fordon och omsätter omkring 800 miljoner kronor. Huvudkontoret finns i Malmö.