Teknisk dokumentatör sökes till european electric technology

Teknisk dokumentatör sökes till european electric technology

Vill du arbeta i ett expansivt företag som ständigt utvecklas? Är du en självgående, driven och strukturerad person? Till denna tjänst söker vi dig som vill bli specialist i dokumentation inom entreprenad. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans strävar efter att nå högre höjder. Låter detta som ett nästa steg i karriären? Skicka då in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en teknisk dokumentatör till European Electric Technology. Företaget är specialister inom kraftentreprenad och är i ständig utveckling. De behöver därför utöka sitt team. Du kommer att vara en del av ett team på 15 personer och arbeta tillsammans med projektledaren. Dina kollegor har en gedigen erfarenhet inom branschen och kommer ge dig en god introduktion till arbetet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos European Electric Technology. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till oktober 2018. Det finns goda möjligheter att uppdraget förlängs, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som teknisk dokumentatör kommer du att arbeta med dokumentering av olika projekt och se till att administrativa rutiner fungerar. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter, och en dag är sällan den andra lik.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för hantering av projektens tillbuds- och avvikelsehantering,
 • Ta fram underlag för ÄTA-hantering och
 • Ansvara för insamling och sammanställning av underlag för slutdokumentation.
Tjänsten passar dig som är en initiativtagande person, och som vill utvecklas i en expansiv och uppmuntrande arbetsmiljö. Du är som klippt och skuren för tjänsten om du älskar struktur och att ha många bollar i luften samtidigt.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av dokumentation- och administrationsansvar och
 • Har ett stort tekniskt intresse
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av kvalitet-och arbetsmiljö och
 • Har arbetat med Microsoft Software Project
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du stresstålig och strukturerad, med stort driv och vilja att snabbt axla eget ansvar och nya arbetsuppgifter. Du är initiativrik och har förmåga att lösa de problem du ställs inför. Det är viktigt att du kommer in i projektet med positiv inställning och en nyfikenhet att utvecklas i tjänsten.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work, och European Electric Technologys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under får PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

European Electric Technology är ett företag som är i ständig utveckling. European Electric Technology marknadsför till kunder inom överföring och distribution av elkraft ställverksutrustning och avancerade övervakningssystem i egenskap av generalagent för italienska ICET och finska VAMP. Genom företaget når du en organisation som konstruerar, bygger och levererar kompletta kraftentreprenader. Företaget levererar även komponenter ur deras omfattande sortiment av högkvalitativa, ljusbågsvakter och reläskydd.