Teknikintresserade och glada studenter till inhouse-support!

Teknikintresserade och glada studenter till inhouse-support!

Är du student, har ett stort intresse för teknik och vill jobba i en roll där du verkligen gör skillnad för dina medarbetare? EON söker nu dig som är serviceminded och som vill arbeta med inhouse-support av datorer och mobiler. Om du är en person som ser snabba lösningar och som inte räds att ta ansvar och initiativ tycker vi att du ska söka redan idag. Ta chansen att bli en del av ett framgångsrikt bolag med stora ambitioner för framtiden!

Information om uppdraget

På EON i Malmö finns ett "IT-walk in center" där interna medarbetare kommer för att få hjälp med med mobiler och datorer. Vi söker dig som är student och vill skaffa dig värdefull erfarenhet och samtidigt få möjligheten att skapa dig ett stort kontaktnätverk inför framtiden. Eon är ett företag med starkt fokus på innovativa kundlösningar, förnybar energi och distribution av el genom smarta elnät. Företaget levererar energi till hela den nordiska marknaden och gör detta mot närmare en miljon kunder. Detta gör dem med ambitionen att bli den mest gillande partnern för hållbara energilösningar. Stämningen på EON är mycket god och här är högt i tak bland medarbetarna.

Academic Work söker för EONs räkning dig som är student och vill arbeta med inhouse-support. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos EON. Uppdraget startar vid årsskiftet och du kommer att ges en kortare introduktion till arbetet. Arbetstiderna är mellan 10 och 15 och du kommer att jobba två till tre dagar i veckan.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på EONs "IT-walk in center" 1-2 dagar i veckan och hjälpa interna medarbetare med diverse problem kopplat till deras mobiler och datorer. Du kommer att stöta på problem av olika karaktär och arbeta med bland annat Office 365, Android och olika installationer . Du kommer att arbeta självständigt och ges en kortare introduktion till arbetet samt har instruktioner som du kan ta hjälp av i ditt arbeta för att lösa tekniska problem. Det viktigaste är att du är lösningsorieterad och är mån om att ge god service till dina medarbetare!

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som gillar att ge god service. Vi ser att du:
  • läser en eftergymnasial utbildning inom IT/teknik och har minst ett år kvar av dina studier
  • kan arbeta mellan 9-15, två dagar i veckan
  • talar flytande svenska och engelska
Det är meriterande om du:

* har erfarenhet av en liknande roll eller tidigare har arbetat med service

Övrig information
  • Start: Januari
  • Omfattning: 9-15, två dagar i veckan
  • Placering: Malmö
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EONs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork