Teknikintresserad student till flexibelt extrajobb

Om jobbet

Är du student, tekniskt intresserad och vill ha ett roligt och flexibelt extrajobb? Vi söker nu en initiativrik mättekniker till ett ledande företag inom mobiltelefoni. För dig med rätt driv och intresse finns möjlighet att utvecklas inom tjänsten! Sök jobbet idag, det kan vara ditt i morgon!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en student som vill arbeta som mättekniker. Som mättekniker kommer du jobba allt mellan 2 dagar per månad till 2-3 dagar i sträck på obestämda dagar som kan variera efter behov och ditt schema för studier. Tjänsten innebär en hel del bilkörning så det är viktigt att du har körkort och körvana för att passa i denna roll.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som mättekniker kommer du att genomföra mätningar av mobila radiovågor både i Malmö men även ute på fältet. Du kommer att ansvara för dina egna förbestämda rutter inom södra Sverige (gränsen går oftast vid Halmstad/Jönköping/Västervik). Även specialmätning och felsökning av mjukvara kan förekomma i arbetsuppgifterna. De mätresultat du får in ska sedan loggas i en intern databas som sedan analyseras av kunden. Upplärning sker de första gångerna.

Tjänsten passar dig som är tekniskt intresserad och söker ett flexibelt extrajobb.

Vi söker dig som
  • Är studerande, gärna i början av studierna och studerar en teknisk utbildning
  • Gillar att arbeta självständigt
  • Har B-körkort och gillar att köra bil
Det är meriterande om du har god datorvana. Som person är du social och har lätt för att ta kontakt med nya människor eftersom de mätningar som utförs i Södra Sverige ibland genomförs tillsammans med en annan student. Mätningarna i Malmö genomförs oftast på egen hand varför det även är viktigt att du som person trivs med självständigt arbete.

START: Omgående

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: allt från ett par dagar i veckan till uppdrag som varar 2-3 dagar med övernattning

PLATS: Malmö med omnejd (men resor förekommer i Södra Sverige)

URVAL: Sker löpande
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork