Teknikintresserad student till flexibelt extrajobb!

Teknikintresserad student till flexibelt extrajobb!

Är du student, tekniskt intresserad och vill ha ett roligt och flexibelt extrajobb? Vi söker nu en mättekniker till en ledande operatör inom mobiltelekombranschen. För dig med rätt driv och intresse finns det stora möjligheter att utvecklas inom tjänsten! Sök jobbet idag, det kan vara ditt i morgon!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en student som vill arbeta som mättekniker. Som mättekniker kommer du att jobba allt mellan 2 dagar per månad till 2-3 dagar i veckan. I vissa fall ett par dagar i sträck innefattande övernattning, vilket kan variera efter behov och ditt schema för studier.

Uppdraget är inte knutet till kontorstider, utan kan planeras för att bäst passa studieschema och takt. Tjänsten innebär i huvudsak bilkörning så det är viktigt att du har körkort och körvana för att passa i denna roll. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Delta i, samt på egen hand planera körsträckor för mätningar i södra Sverige (Skåne, Halland, Blekinge och Småland, i höjd med Halmstad/Jönköping/Västervik).
 • Genomföra mätningar i mobiloperatörens radionät, både i Malmö/Lund området men även i mindre orter samt landsbygd i bland annat Skåne, Blekinge, Småland, Halland.
 • Genomföra specialmätningar i form av inomhusmätningar, mätningar på tåg etc.
 • Modifiera och anpassa verktyg för mätning och efterbearbetning av mätningar( HW och FW), samt rapporter etc.
Mätdata insamlas och mätverktyg styrs i specialutvecklad mjukvara och modifierade mobiltelefoner och radioscanners. Då både hård- och mjukvara är specialutvecklad, kräver det både tålamod och fingerkänsla att få utrustning att fungera. I mån av eget intresse och kunskapsnivå finns även möjligheter att utbilda sig och vara behjälplig i efterbearbetning och analys av insamlat mätdata. Finns ambition och kunskap hos mätteknikern, finns även möjligheter att vara med i utveckling/ vidareutveckling av verktyg för automatisering och förbättring i efterbearbetning och rapportskapande av mätdata eller statistiskt data. Introduktion och upplärning sker efter påbörjat uppdrag hos kund

Vi söker dig som
 • Är studerande, gärna i början av studierna och studerar en teknisk utbildning
 • Gillar att arbeta självständigt
 • Har B-körkort och trivs med att köra bil
Det är meriterande om du har god datorvana. Som person är du social och har lätt för att ta kontakt med nya människor eftersom de mätningar som utförs i Södra Sverige ibland genomförs tillsammans med en annan student. Mätningarna i Malmö genomförs oftast på egen hand varför det även är viktigt att du som person trivs med självständigt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca 2 dagar i veckan
 • Placering: Malmö
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se