Teamleader till E.ON

Teamleader till E.ON

E.ON är övertygade om att du som är innovativ, energisk och vill arbeta för ett mer hållbart samhälle har mycket att bidra med i deras verksamhet! Den här rollen passar dig som har erfarenhet av att arbeta med projektledning och ledarskap. Trivs du dessutom på en arbetsplats där det ställs krav på ditt fokus och din goda samarbetsförmåga kan detta vara tjänsten för dig! Vill du vara med och bygga framtidens E.ON?

Information om uppdraget

E.ONs mål är att senast 2025 erbjuda sina kunder 100 procent förnybar och återvunnen energi. Fantastiskt, eller hur!? Förutom arbetet för ett mer hållbart samhälle arbetar E.ON även för att skapa och bibehålla en inkluderande arbetsmiljö, mångfald bland sina anställda samt ligga i framkant när det gäller den digitala utvecklingen.

Du kommer att leda och ingå i BackOffice-teamet som hanterar mätarbytesuppdrag av något mer komplicerad karaktär eller där man inte kan byta mätare inom den tidsperiod som är planerad för en viss geografi i Sverige. Teamet är uppbyggt av dig som teamleader samt ca 6 BackOffice-medarbetare som startar efter årsskiftet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos E.ON och kommer att pågå under 12 månader som det ser ut i dagsläget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Arbetsuppgifter
 • Leda och fördela arbetet i teamet
 • Hantera de ärenden som inkommer av problemlösande karaktär
 • Stötta och agera bollplank till gruppen
 • Bygga relationer med projektets interna och externa intressenter
Rollen innefattar varierande arbetsuppgifter som sköts parallellt. Du samarbetar också med flera funktioner inom verksamheten både internt och externt.

Vi söker dig som
 • har minst avslutad kandidatexamen från högskola eller universitet inom relevant område
 • har erfarenhet av projektledning och ledarskap
 • har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du...
* har en bakgrund inom elnätsverksamhet och med kännedom/erfarenhet av någon typ av arbete i fält

Som person är du:
 • initiativtagande
 • kommunikativ
 • ansvarstagande
 • problemlösande
Övrig information
 • Start: 1/12
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Malmö, Carl Gustafs väg 1
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se