Team Leader med fokus på försäljning till Estetikcentrums receptionsteam

Team Leader med fokus på försäljning till Estetikcentrums receptionsteam

Ett besök- ett förändrat liv! Estetikcentrum är en av Malmös största plastikkirurgiska kliniker där drömmar förverkligas och patienter guidas inom den estetiska världen. Hjärtat i verksamheten är klinikens ansikte utåt, nämligen receptionen! Nu söker vi en Team Leader till Estetikcentrum som ska leda sälj-och receptionsteamet på 2 personer, arbeta strategiskt med säljprocessen samt bidra till ökad försäljning för kliniken. Missa inte den här möjligheten att arbeta inom den snabbt växande skönhetsbranschen- sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Estetikcentrums räkning en Team Leader till receptionen. Estetikcentrum är en av Malmös största plastikkirurgiska kliniker. De är en skönhetsklinik där patienten är i centrum och erbjuder plastikkirurgiska operationer, skönhetsbehandlingar samt estetisk tandvård. Kliniken är centralt beläget i Malmö och har omkring 20 anställda där positioner varierar från överläkare, sjuksköterskor och tandläkare.

Estetikcentrum har höga ambitioner och vi söker nu dig som vill vara med på deras spännande utvecklingsresa! Eftersom befintliga samt potentiella kunder är viktiga för kliniken kommer du att ha en betydande roll i den fortsatta tillväxtplanen. Teamet du kommer tillhöra är ett härligt gäng med en tight sammanhållning. Bakgrunden till rekryteringen är att Estetikcentrum växer och har behov av att stärka upp teamet i receptionen med en Team Leader för att på så vis skapa service i världsklass till klinikens patienter.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Estetikcentrum.

Arbetsuppgifter

Som Team Leader för receptionen kommer du ha det övergripande ansvaret för receptionen samt klinikens tillväxt. Du kommer vara klinikens ansikte utåt och, i många fall, kundens första kontakt med Estetikcentrum. Du kommer att arbeta med att coacha och stötta receptionsteamet vars försäljning till största del sker via telefon. Dessutom är du givetvis själv operativ inom försäljning med befintliga och potentiella kunder över telefon. Du kommer även utföra en del administrativa uppgifter för kliniken.

Du kommer till exempel att:
 • Leda receptionsteamet och ansvarar för att uppsatta mål nås
 • Ansvara för kunder och vara klinikens ansikte utåt
 • Assistera i receptionen
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av försäljning och vill ta chansen att axla ett ledaransvar inom skönhetsbranschen. När du har kommit in i rollen kommer du även att få möjlighet att arbeta med Estetikcentrums marknadsföring. Uppgiften innefattar att ansvara över kontakt med samarbetspartners, representera företaget på mässor samt säkerställa att den digitala marknadsföringen är välfungerande i olika sociala medier.

Vi söker dig som
 • Har minst två års säljerfarenhet
 • Har ledarskapserfarenhet från en arbetsledande ställning
 • Talar och skriver obehindrad svenska och engelska då båda språk kommer användas i tjänsten
 • Har en avslutad gymnasieexamen
 • Har ett intresse för skönhetsbranschen
Det är ett stort plus om du innehar en eftergymnasial utbildning inom relevant område som sälj. Om du dessutom har erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring och sociala medier är det meriterande.

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper intresse för rollen, motivera därför tydligt varför just du passar för tjänsten. Vi söker dig som har stark drivkraft och engagerar dig i din uppgift och i Estetikcentrums utveckling. Vi tror att du är en person som möter andra med ett stort leende och positiv energi. För att trivas i rollen som Team Leader för receptionen på Estetikcentrum krävs det att du är serviceinriktad och drivs av att leverera bästa kundbemötande och överträffa förväntningar. För att bli framgångsrik i rollen behöver du drivas av att göra affärer och uppnå mål, samtidigt som du är tilltalas av att motivera och entusiasmera ditt team. Du är lösningsfokuserad i ditt arbetssätt och kan ta egna initiativ för att lösa problem. Som person är du relationsskapande och lyhörd inför att identifiera behov hos kunden och tar ansvar för hela processen. Du är en förtroendeingivande och affärsmässig person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Tillsvidare
 • Schema: Måndag-fredag 08:00-17:00, flex
 • Lön: Fast+ individuell provision
 • Placering: Malmö
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Estetikcentrum är en av Malmös största plastikkirurgiska kliniker. De är en skönhetsklinik där patienten är i centrum och erbjuder plastikkirurgiska operationer, skönhetsbehandlingar samt tandläkeri.

Nyfiken hur det är att arbeta på Estetikcentrum? Läs personalporträtt här