Talent Acquisition Specialist

Talent Acquisition Specialist

Här är chansen för dig med intresse av internationella rekryteringar inom Tech och som vill arbeta i en roll där du får agera partner till rekryterande chefer inom ditt specifika område. Trivs du dessutom i en roll som kräver fokus på din problemlösningsförmåga och ditt höga engagemang för det du tar dig an kan det vara dig vi söker. Lägg där till att det inte är vilken organisation som helst, utan en av regionens mest framstående bolag när det gäller innovation inom IoT.

Information om uppdraget

På Malmös bästa läge, Universitetsholmen, ett stenkast från Malmö Central, sitter Verisure Innovation Centre. Det är här den tekniska plattformen utvecklas och det är här många av Verisures prisvinnande IoT-produkter inom alarm och säkerhetslösningar skapats. För att fortsätta på inslagen bana växer Innovation Centre kontinuerligt och det är här du kommer in i bilden. För att säkerställa den fortsatta expansionen söker Academic Work för Verisures räkning deras nästa Talent Acquisition Specialist med fokus på rekryteringar inom InfoSec, R&D och IT.

Du kommer bli en del av ett drivet HR-team där rekryteringsteamet består av fem Talent Acquistion Specialists, som kommer bli dina närmsta kolleger. Du kommer arbeta i ett dynamiskt team, med en agil approach och med fullt fokus på att nå målen för Verisures snabba tillväxttakt.

Verisure tror på att bygga en högpresterande organisation genom att investera i deras viktigaste resurs, personalen. De erbjuder stora möjligheter till personlig och professionell utveckling och för att säkerställa det har varje medarbetare en utbildningsbudget. Klimatet karakteriseras av en stor ödmjukhet och öppenhet i att dela med sig av sina kunskaper.

Arbetsuppgifter

Som Verisures nya Talent Acquisition Specialist inom Tech kommer du vara delaktig i att attrahera nästa generation kollegor till deras Innovation Centre. Tillsammans med deras tekniska team och rekryterande chefer skapar du en förståelse för både rekryteringsbehov här och nu, men även framtida behov. Du kommer ha fullt ansvar för hela rekryteringsprocessen från kravprofil och screening till djupintervju, testning och referenstagning. Genom att bygga ett nära samarbete med de rekryterande cheferna som du stöttar blir du en naturlig partner när det gäller strategier kring att bygga deras team.

På samma sätt ligger det även fokus på att ge en god kandidatupplevelse till alla sökande, även de som inte får jobbet då de både är potentiella kunder eller kan vara aktuella för en annan tjänst längre fram. Då många av de rekryteringar som du kommer genomföra är inom så kallade bristkompetensområden kommer även Search vara en naturlig del av din arbetsdag.

Vi söker dig som
 • Har god erfarenhet av att ansvara för hela rekryteringsprocesser från start till mål
 • Trivs med att ha en konsultativ roll med fokus på samarbete men där du samtidigt har modet att utmana dina beställare när så behövs
 • Har minst en kandidatexamen inom HR, PA, Business Administration eller motsvarande
 • Är högpresterande och trivs att arbeta i en organisation med ett högt tempo och mot högt ställda mål
 • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift
Vi ser även att du har erfarenhet av att rekrytera internationellt och inom Tech-området.

Som person är du:
 • Resultatinriktad
 • Problemlösande
 • Självgående
 • Relationsskapande
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
 • Placering: Universitetsholmen, Malmö
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Verisures önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Här kan du läsa mer om Verisure presenterar som företag och arbetsgivare.