Systemstöd åt karriärföretaget ONE Nordics verksamhet i Sverige

Systemstöd åt karriärföretaget ONE Nordics verksamhet i Sverige

Vi tror att du är personen som förklarar spelreglerna på spelkvällen. Du är kommunikativ och drivs av att hjälpa andra människor. På ett prestigelöst sätt tar du dig ann arbetsuppgifter och gillar samtidigt att grotta dig ner i system. Vill du bli del av framgångsrika ONE Nordic som för femte året i rad utses till ett Karriärföretag vilket är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young professionals. Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

ONE Nordic står just nu inför ett omfattande utbyte av deras ERP-system. Academic Work söker därför nu efter en person som kommer att agera som stöd för verksamheten i det nuvarande systemet samt i det nya som håller på att implementeras. Idag sitter två personer med detta men de behöver stärka teamet ytterligare med en person.

Du kommer huvudsakligen att sitta på deras kontor i Hyllie och under våren kommer du att introduceras i systemen och i dina arbetsuppgifter av dina kollegor. Hösten kan sedan att innebära en del resor till olika kontor runt om i Sverige för att introducera medarbetare i det nya systemet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ONE Nordic. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig på sex månader med goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsstöd kommer du arbeta med allmän förvaltning och support till arbetssätt och utförande av serviceuppdrag och projekt. Du kommer löpande kommunicera med verksamheten samt utbilda verksamheten.

Du kommer ha arbetsuppgifter som:
 • Identifiera och dokumentera problem, behov och möjligheter kopplat till arbetssätt och systemstöd
 • Ta fram utbildningsmaterial samt hålla i utbildningar kopplat till systemen
 • Argumentera, förklara, vägleda samt stödja verksamheten i arbetssätt och tillhörande systemstöd
 • Stöttar verksamheten avseende arbetssätt för att optimera verksamheten i affärerna
 • Proaktivt analyserar verksamheten och behovet av systemstöd samt hittar förbättringsområden genom hantering/analys
 • Vid behov delta i utveckling av systemstöd
Vi söker dig som
 • Har en förståelse för och intresse för teknik
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift
Det är även meriterande om du
 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Har en utbildning inom kommunikation/ systemvetenskap eller motsvarande
Som person är du kommunikativ och trivs i en pedagogisk roll där du har kontakt med människor och är delaktig i utbildningar. Du är vidare initiativtagande och kan se vad som behöver göras och är prestigelös i ditt tankesätt och redo att hoppa in där det behövs. Du kommer vara i en roll där du behöver jobba tillsammans med kollegor så samarbetsförmågan är av största vikt. Som person är du lojal och ser detta som en tjänst att utvecklas i och ser detta som långsiktigt. Stort fokus i denna process kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ONE Nordics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Med deras rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar för att leverera högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. De har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. De arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och utvecklar högteknologiska och hållbara energisystem.