Systemförvaltare till E.ON

Systemförvaltare till E.ON

Är du en person med stort intresse för IT? Ta chansen att jobba med systemförvaltning för E.ON i ett tight team där du både får stöttning av kunniga kollegor samtidigt som du utmanas och ges möjlighet att växa i din roll. Du är även med och möjliggör E.ONs vision om ett mer hållbart samhälle. Den här rollen kan bli nästa steg i just din karriär, så sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för E.ONs räkning en Systemförvaltare. Du blir en del av ett team på 9 personer med flera seniora och kompetenta kollegor att ta rygg på. Teamets uppgift är att utveckla, drifta och förvalta IT-system i företagets OT-miljö (Operational Technology). Enheten ingår i E.ON Energidistribution som har den viktiga uppgiften att distribuera el till hushåll och företag i Sverige. I verksamheten finns en stabil och säker OT-miljö för styrning och övervakning av elnätet, en oerhört viktig del för ett mer hållbart samhälle. E.ONs vision är att ställa om till 100 % förnybar och återvunnen energi. I det här uppdraget får du vara med att arbeta med tekniken som möjliggör detta, en möjlighet du inte vill missa!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:
  • Arbeta för en säker och stabil OT Systemmiljö
  • Uppsättning, konfigurering och förvaltning av servrar, OS och applikationer
  • Delta i projekt gällande arkitektur, lösning och genomförande
  • Kontakt med IT-leverantörer
Vi söker dig som

I rollen krävs det en förståelse och ett intresse för komplexa IT-miljöer och att förstå vikten av att bygga säkra system och lösningar. Vi tror därför att du har en utbildning inom datavetenskap eller motsvarande, gärna kunskap inom relationsdatabaser och givetvis ett stort intresse för IT. Du har erfarenhet av att arbeta i Windowsmiljö och erfarenhet av Linux är ett plus.

Här kommer du att arbeta enligt agila arbetssätt och använda ny teknik och nya metoder för att förbättra arbetet. Vi ser därför att det är viktigt att du är flexibel, har en god samarbetsförmåga och gillar att förbättra och förnya. Du motiveras av din nyfikenhet och älskar att ta dig an nya problem med nya metoder.

Teamet ser fram emot att få välkomna en ny kollega och det finns en gedigen onboarding som väntar dig. Teamchefen har ett stort förtroende för sina medarbetare och arbetar utifrån övertygelse om att man alltid gör sitt bästa och ser som sin främsta uppgift att säkerställa att du har förutsättningarna att kunna göra det.

Övrig information
  • Start: Början av januari
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Malmö
  • Det kan förekomma arbete på oregelbundna arbetstider
  • Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se