Supply Chain Coordinator

Supply Chain Coordinator

Med upprullade ärmar arbetar du hands-on men vill också ta ansvar för det långsiktiga arbetet. Att optimera, förbättra processer och arbeta för långsiktiga relationer blir nämligen viktigt i din roll som Supply Chain Coordinator. En känsla för service i kombination med din problemlösningsförmåga och fingertoppskänsla gör dig till rätt person för denna tjänst.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Bengtssons Maskins räkning en Supply Chain Coordinator till huvudkontoret i Arlöv.

Din roll som Supply Chain Coordinator är centrerad till ansvarsområden inom logistikflödet där du hanterar allt från inköp, leveranser, lagerplanering och transport till kontakt med såväl kunder som leverantörer. Du behöver därför ha förmågan att se helheten från inköp till leveransbevakning och kund.

En viktig del i din roll är optimering av inköp då det är viktigt att säkerställa att rätt produkter finns tillgängliga vid rätt tillfälle och på rätt plats för lägsta möjliga kostnad. Det handlar om att balansera alla delar av leveranskedjan för att optimera hela processen. Här fyller du en viktig funktion i att analysera inköpen för en optimal lagerhållning och blir därmed en nyckelfunktion för förbättringar kopplat till lagerhållning och leveranser i organisationen.

För att få en bra introduktion till rollen kommer du självklart att få utbildning i interna system och produkter och gå bredvid en erfaren kollega för bästa möjliga start!

Arbetsuppgifter
 • Hantera och analysera inköp
 • Lageroptimering
 • Leveransbevakning och leveransavvikelser
 • Kontakt med interna och externa parter, framförallt leverantörer och kunder
 • Skapa och administrera tillverkningsorder
 • Delta i kontinuerliga förbättringsaktiviteter i det dagliga arbetet med inköp och leveranser
Du ser över den tid som behövs för produktion och kan därefter planera för leverans. Du har ansvaret för dialogen gentemot kunder gällande tidsplaner, både om tidsplanerna behöver revideras eller om ordern kommer levereras i tid.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad utbildning inom inköp, logistik eller motsvarande. Alternativt att du förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet.
 • Talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska då många leverantörer du kommer ha kontakt med inte är svensktalande
Meriterande:
* Teknisk kunskap och intresse

För att trivas i rollen behöver du vara organiserad och strukturerad i ditt arbetssätt. Samtidigt behöver du ha en analytisk och problemlösande förmåga där du även tar egna initiativ och tänker utanför givna ramar. Du har nödvändigtvis inte olja på händerna, men du är nyfiken på hur produkterna och branschen egentligen fungerar. Med förmåga att prioritera i kombination med en skarp helhetssyn kan du ta grundade beslut som håller i längden.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetstider: Vardagar 08.00-16.30
 • Placering: Arlöv
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bengtssons Maskins önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se