Supply Chain Coordinator med omgående start till internationella Yara!

Supply Chain Coordinator med omgående start till internationella Yara!

Söker du en tjänst inom logistik där kundrelationer och service är centralt? Vill du arbeta för ett stort företag i en internationell miljö, där samtidigt varje medarbetare är viktig? I så fall kan vi ha jobbet för dig! Just nu söker vi dig som är en fena på struktur och är en serviceperson ut i fingerspetsarna.

Information om uppdraget

Inte långt från Malmö Centralstation på väg mot Västra hamnen huserar Yara och deras Center för Customer Service och Transport Management i nyrenoverade och ljusa lokaler.

Yara stärker nu upp sitt Transport Management-team ytterligare under en period för den skandinaviska marknaden för att kunna möta den ökade efterfrågan. Academic Work söker därför åt Yaras räkning en Supply Chain Coordinator som vill vara en del av ett tight team och en organisation, där Transport Management har en central funktion.

Yara är en världsledande leverantör som bidrar till produktionen av livsmedel och förnyelsebar energi. Yara har nyligen blivit rankad som nummer 10 av 50 företag som toppar på FORTUNES prestigefulla "Changing the World" - lista för företag som når framgång genom att göra gott för världen. På Yara är de måna om att ha medarbetaren i fokus och på huvudkontoret i Malmö möts du av en internationell miljö med arbetskultur som präglas av högt i tak och öppenhet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Yara. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt med stor möjlighet att det blir ytterligare 6 månader.

Arbetsuppgifter

Det centrala i din roll som Supply Chain Coordinator är att ansvara och driva Yaras transportprocesser i Skandinavien.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
 • Leveransplanering för både in- och utgående gods
 • Optimera transportflöden vilket inkluderar att transportörval
 • Kontrollering av att transportorders utförs i rätt tid
 • Genomföra kontinuerliga kostnadsberäkningar för transport
 • Säkerställa att Transport Management-funktionen uppfyller företaget krav och behov
 • Aktivt samarbete med andra transportkoordinatorer
 • Arbeta i enlighet med HESQ-policy, framförallt utifrån Hälsa och Säkerhet samt relevant lagstiftning
 • Hantering, registrering och uppföljning av reklamationer och klagomål
Vi söker dig som
 • Har eftergymnasial utbildning inom transport management, logistik eller liknande
 • Erfarenhet av arbete med transport, orderhantering eller planering för den skandinaviska marknaden
 • Flytande i svenska och engelska både i tal och skrift
 • Har goda IT-kunskaper i MS Office. Erfarenhet av arbete i SAP ses som meriterande
Som person är du en driven och positiv problemlösare som kan leverera utmärkt service vid alla tidpunkter. Du måste fungera i en team-miljö, men samtidigt vara beredd på att ta eget ansvar. Du är en person som förstår betydelsen av att utveckla och förbättra relationer då en viktig och kontinuerlig del av rollen innebär att du kommer arbeta med både logistiska tjänsteleverantörer och interna avdelningar. Du har också en förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter för att nå mål och budgeterade prestationsnivåer. Eftersom Yara är en organisation i förändring så förväntas du vara flexibel, ha en förmåga att anpassa dig till förändring och ha en vilja att lära och gå utanför din egen komfortzon. Du har självklart ett socialt intresse som gör att du känner dig bekväm i kontakten med kunder och övriga kontaktytor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med goda möjligheter till ytterligare 6 månader
 • Placering: Centrala Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Yaras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Yara erbjuder kunskap, produkter och lösningar som bidrar till att förbättra lönsamheten hos lantbrukare, distributörer och industrier, samtidigt som vi värnar om jordens resurser, livsmedel och miljö. Organisationen grundades 1905 för att avhjälpa den växande hungersnöden i Europa och idag finns dem och är verksamma i 150 länder och har över 12 000 anställda.