Studerande web-utvecklare till Visualisera Arkitektur AB

Studerande web-utvecklare till Visualisera Arkitektur AB

Pluggar du till ingenjör eller systemutvecklare och har ett extra gott öga till web-utveckling? Vill du jobba på ett stabilt företag på centralt läge i Malmö? Då har du hittat rätt! Vi söker nu en utvecklare på deltid till Visualisera Arkitektur AB!

Information om uppdraget

Academic Work söker en utvecklare på deltid till Visualisera Arkitektur AB i Malmö.

Visualisera startades 2001 och har sedan starten fokuserat på presentation av byggnation, arkitektur och inredning på den nordiska marknaden. De hjälper företag med marknadsföring av bostäder, produkter och att beskriva en idé eller en vision genom att erbjuda 3D visualiseringar, VR eller film för att exempelvis ta dig runt i ett hus som ännu inte byggts. Bland kunderna finns flera av Sveriges mest framträdande företag inom bygg- och inredningsbranschen. Från kontoret i centrala Malmö sker allt arbete under samma tak i ett tätt samarbete mellan medarbetarna. I dagsläget består teamet av 12 medarbetare fördelat på 3D-grafiker, utvecklare och arkitekter. På Visualisera är det viktigt att alla medarbetare trivs - Vad sägs om att spela boule, gå på konsert eller gå ut och äta tillsammans?

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Visualisera Arkitektur AB. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig mellan tre till sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, alternativt överrekryterad till kunden efter färdiga studier förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare på Visualisera så kommer du arbeta i ett nära samarbete med dina kollegor och framförallt tätt tillsammans med en mer senior utvecklare. Du kommer att jobba i både korta och långa projekt, vilket innebär att dina arbetsuppgifter är varierande och utvecklande.

Hur skulle då en dag kunna se ut?
Morgonen börjar med att ni tillsammans går igenom pågående projekt genom korta avstämningar. Därefter kan varje projektgrupp gå igenom specifika projekt för att lägga upp en plan för hur det ska drivas vidare och vad nästa steg är. Dagen fortlöper med utveckling varvat med testning, individuellt eller tillsammans med någon av dina kollegor. Ja, en dag kan med andra ord innehålla en hel del olika arbetsuppgifter.

Tjänsten passar dig som vill jobba med frontend-utveckling och i en roll där du verkligen får se resultatet av ditt arbete. På Visualisera får du inte bara utveckla dina kunskaper inom web utan det finns även stora utvecklingsmöjligheter inom backend om det är något som lockar.

Vi söker dig som
 • Studerar till ingenjör eller systemutvecklare och är i slutet av din utbildning
 • Har god kunskap inom JavaScript
 • Har goda kunskaper i HTML och CSS
Det är meriterande om du:
 • Har kunskap inom PHP
 • Har tidigare erfarenhet av TypeScript
 • Har tidigare erfarenheter av arbete med databaser såsom MySQL
Vi söker dig som är flexibel och gillar ett varierande arbete med mycket flexibilitet och omväxlande arbetsuppgifter. Du tycker om att jobba i team och har en god samarbetsförmåga. Som person är du ansvarstagande och tar egna initiativ för att projekten ska flyta på. Vidare söker vi dig som vill ha ett extrajobb på en stabil arbetsplats med en god gemenskap där man har kul tillsammans.

Övrig information
 • Start: Februari
 • Omfattning: 10-15h/vecka, viss flexibilitet i arbetstider
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Visualisera Arkitektur ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork