Studerande skaderådgivare

Studerande skaderådgivare

Vi söker en serviceinriktad skaderådgivare till Länsförsäkringar Skåne. Du kommer arbeta i team som ansvarar för byggskador, det vill säga allt från inbrott till brand- och vattenskador samt skador på installationer. Din främsta uppgift blir att ta emot kunder över telefon, vårda kundkontakter samt registrera och fördela skador. Så tycker du det är roligt med kundkontakt och trivs med att ha telefonen som främsta arbetsverktyg, är det kanske dig vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en person med hög servicekänsla till rollen som skaderådgivare för byggskador. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Länsförsäkringar Skåne. Uppdraget kommer omfatta ca 15 timmar/vecka under tiden du studerar med möjlighet till heltid under perioden juni - augusti 2021 samt under julen.

Du kommer få en gedigen introduktion och utbildning som ny i rollen och kontinuerlig coachning löpande under din anställningstid. Hos Länsförsäkringar Skåne erbjuds du en varm och vänskaplig atmosfär där samarbete och gemenskap är självklar.

Arbetsuppgifter

Som skaderådgivare för byggskador kommer du arbeta med allt från inbrott till installations- och byggskador emot privatkunder. Din roll kommer vara att ta emot samtal, registrera, fördela skador samt att underhålla och vårda våra kundkontakter. Du ansvarar att över telefon ta reda på vad som hänt samtidigt som du gör noteringar och samlar in all nödvändig information. Du kommer få göra egna bedömningar och ta egna beslut i ärenden samt på sikt även reglera byggskador. Eftersom du är ansiktet utåt mot kund är det viktigt att du agerar professionellt, jobbar proaktivt och är mån om hur du uttrycker dig och ger bästa möjliga service.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot inkommande samtal över telefon
 • Samla in information och registrera
 • Fördela skador
 • Coacha och vägleda kunder i deras ärenden
 • Jobba proaktivt och kontakta kunder
 • Ta egna beslut i ärenden och göra utbetalningar
Vi söker dig som
 • Är flytande i svenska och engelska, tal och skrift
 • Studerar på universitet eller högskola och har minst 1,5 år kvar av dina studier
 • Har erfarenhet av serviceyrken där du haft telefon som arbetsredskap (telekombolag, kundtjänst via telefon)
Det är meriterande om du läser till mäklare, jurist, byggingenjör eller entreprenadjuridik samt har erfarenhet av system- och programkunskap.

Som person ser vi att du är serviceinriktad, lyhörd, kommunikativ och drivs av att hjälpa andra. Du är lyhörd, öppen och har en god förmåga att samarbeta. Du kan strukturera upp ditt arbete och har förmåga att upprätthålla noggrannhet samt följa rutiner och instruktioner. I rollen är det viktigt att du är flexibel och vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen.

Övrig information
 • Start: April/Maj
 • Omfattning: ca 15 timmar/veckan fram till sommaren 2021 när du studerar, samt heltid under perioden juni - augusti 2021. I jul förväntar vi oss att du kan arbeta i mellandagarna.
 • Placering: Stora Varvsgatan 11, Malmö
 • Information gällande din ansökan: Vi kommer begära utdrag ur belastningsregister från Polismyndigheten, samt genomföra alkohol- och drogtest där det inte får förekomma någon anmärkning. Om du tycker tjänsten låter intressant och som något för dig får du gärna beställa hem ett belastningsregister (det utan specifikt ändamål) direkt då det kan ta två till tre veckor att få hem det i brevlådan.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se