Studerande produktionspersonal till Berendsen

Studerande produktionspersonal till Berendsen

Söker du efter det perfekta extrajobbet att kombinera dina studier med? Academic Work erbjuder dig som student ett extrajobb som produktionspersonal på Sveriges ledande textilserviceföretag, Berendsen. Ta chansen att få vara en del av ett härligt team och dryga ut studentkassan! Låter detta intressant? Sök då tjänsten redan idag då start är 3/1.

Information om uppdraget

Nu söker vi produktionspersonal till Berendsen i Arlöv, ett växande bolag som levererar komplett hyr- och tvättservice av textiler till alla olika typer av verksamheter. De behöver nu förstärka sin produktion med 2-3 st studenter på deltid, ca 2 pass/vecka samt för att täcka upp under sjukdom hos intern personal.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Berendsen. Uppdraget kommer att vara på deltid och initialt sträcka sig till april 2019. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet och att behovet kvarstår.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av i grunden tre olika arbetsstationer.
  • Arbetsstation 1, säckning av mattor. Mattor sorteras och säckas enligt olika kategorier. Manuellt arbete. Man skall även ha viss uppsikt över säckbana och tvättlinjen. Efter avslutat pass sker viss städning som ingår i denna arbetsstation.
  • Arbetsstation 2, består av 2 olika arbetsmoment vilka det växlas mellan varje timme. Lägga mattor på rullmaskinen samt kvalitétskontroll av dessa samtidigt. Ta emot rullade mattor och lägga dessa på rätt mellanlagringsvagn. Mattorna väger i snitt ca 7 kg styck.
  • Arbetsstation 3, packning av turer till chaufförer. Detta sker med hjälp av plocklista i Ipad, där det även kan förekomma kundinformation som det skall tas hänsyn till vid packningen.
Arbetsstation 1 arbetar man helt självständigt på och de andra 2 arbetar man både självständigt och i grupp.

Vi söker dig som
  • Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50%
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av skiftarbete och/eller erfarenhet av att ha arbetat i produktion.

Som person är du ansvarstagande och inte rädd för att ta i och kunna lösa olika situationer som kan uppstå i produktionen. Vidare är du utåtriktad, orädd och du kan med lätthet skapa relationer och samarbeta med andra.

Övrig information
  • Start: 3/1 (introdagar 3-4/1) eller 7/1.
  • Omfattning: Deltid, fram till april med goda möjligheter till förlängning
  • Arbetstider: Skift, antingen morgonpass (07:00-15:00) eller kvällspass (14:00-23:30) ca 2 dagar i veckan (mån-tors)
  • Stad: Arlöv
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mailto:mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Berendsen är Sveriges ledande textilserviceföretag med ca 1300 anställda på ett trettiotal platser i landet. 2017 förvärvades vi av den franska koncernen Elis och heter numera Berendsen Part of Elis.
Vi levererar komplett hyr- och tvättservice av textiler till alla olika typer av verksamheter. Med vår service har kunden alltid hela och rena textilier och slipper lagerhållning, samtidigt som vi frigör tid och pengar så att kunden kan fokusera på sin kärnverksamhet.