Studerande produktionsmedarbetare till INR i Malmö

Studerande produktionsmedarbetare till INR i Malmö

Är du en ihärdig och snabblärd student som söker deltidsjobb under dina studier? Just nu letar vi efter personer som är redo att kavla upp armarna och arbeta i högt tempo. Stämmer denna beskrivning in på dig? Tveka i så fall inte att söka tjänsten som produktionsmedarbetare hos INR i Malmö!

Information om uppdraget

Academic Work söker fyra produktionsmedarbetare till INR i Malmö. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och kommer att vara uthyrd som konsult hos INR. Uppdraget kommer att vara på deltid med start i september och du förväntas kunna arbeta två dagar i veckan.

INRs mål är att göra sina kunders badrum till hemmets skönaste plats med hjälp av badrumsinredning med smarta och innovativa lösningar som är designade efter kundens behov. INR är experter på att tillverka skräddarsydda badrumslösningar, alltifrån snedkapade till rätvinkliga glas.

Arbetsuppgifter

Som produktionsmedarbetare kommer du att packa INRs produkter, framför allt duschar och glas. För INR är det väldigt viktigt att du är noggrann och packar deras produkter i enlighet med de riktlinjer du får på plats.

På morgonen samlas alla i produktionen och lägger upp en plan för dagen och ser över veckans beställningar. Efter det kör ni igång och börjar packa duscharna. Det finns ett flertal olika produkter som packas på olika sätt, därför är det viktigt att du läser på ordern och får med alla tillbehör som varje produkt ska ha. Visar du framfötterna kan du få möjlighet att arbeta på andra avdelningar, till exempel limning av duschar.

Tjänsten passar dig som håller god kvalité i ditt arbete och håller motivationen uppe, trots repetitiva arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
 • Är student på högskola eller universitet
 • Har minst ett år kvar av dina studier och kan arbeta deltid under ett år
 • Talar och skriver flytande svenska då det används dagligen i arbetet. Kan du fler språk är det ett stort plus
 • Har ett sinne för ordning och reda
Det är meriterande om du
 • Har arbetslivserfarenhet inom lager
 • Innehar truckkörkort
Som person är du snabblärd och självgående i ditt arbetssätt och har ett öga för vad som behöver göras. Vidare har du en prestigelös och nyfiken inställning till att ta på dig ytterligare arbetsuppgifter. Eftersom du kommer arbeta i ett team är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vid denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
 • Start: September
 • Omfattning: Deltid, två dagar i veckan.
 • Placering: Kosterögatan 15, 211 24 Malmö
 • Lön: Enligt GFL
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Iconic Nordic Rooms här!