Studerande kundtjänstmedarbetare till Danske Bank i Malmö och Helsingborg

Studerande kundtjänstmedarbetare till Danske Bank i Malmö och Helsingborg

Nu finns möjligheten för din som är student att utöka ditt CV och samtidigt dryga ut studentkassan. Om du är intresserad av en karriär inom bankväsendet så är det precis dig vi vill komma i kontakt med. Danske Bank letar just nu efter sin nya medarbetare som vill jobba vid sidan av sina studier och även under sommaren.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Danske Banks räkning en kundtjänstmedarbetare till sitt kontor i Malmö och Helsingborg. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara bankens ansikte utåt och dagligen bemöta kunder. Du kommer att ansvara för kontorets gemensamma mailinbox och telefon samt hjälpa inkommande kunder med olika ärenden. Om du lär dig snabbt så kommer du även att få stötta upp rådgivarna i deras dagliga arbete. Du förväntas arbeta vid behov men i snitt en dag i veckan under studierna. Under sommaren v. 26/27 - v.32/33 kommer du även få täcka upp extra. Tjänsten utgår ifrån Malmö men vid behov kan man behöva hjälpa till på kontoret i Helsingborg och i Kristianstad

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta självständigt och kundorienterat i en bred och serviceinriktad roll. Du erbjuds även en chans att skapa ett nätverk i en organisation med flertalet bankkontor i Öresundsregionen.

Sammanfattningsvis kommer dina arbetsuppgifter bestå av att:
  • Ta emot besökare
  • Ge bästa möjliga service både internt och externt
  • Hjälpa rådgivarna i deras arbete
  • Succesivt tilldelas mer ansvar om du visar framfötterna
Vi söker dig som
  • Studerar vid högskola eller universitet, med minst två år kvar av studierna. Meriterande är det om du läser ekonomi, service management eller motsvarande utbildning.
  • Har tidigare erfarenhet av service och administration
  • Bor i närheten av Malmö
  • Värderar noggrannhet och effektivitet i ditt arbete
Som person är du flexibel och lösningsorienterad eftersom kundernas frågor och behov kan variera. Du är en prestigelös och serviceinriktad person som gärna hjälper till där det behövs. Att ta egna initiativ är för dig inga problem eftersom du är en ambitiös person som ser vad som behöver göras och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi ser det som meriterande om du tycker att en karriär inom bankväsendet känns lockande.

Övrig information

START: I april, efter påskveckan

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Vid behov, ca 1 pass/vecka samt mer vid jul, påsk och sommar (v. 26/27 - v.32/33 9.30-13.30).

PLATS: Malmö men vid behov även i Helsingborg samt kristianstad

ÖVRIGT: Uppdraget kräver kontroll av belastningsregister och kreditupplysning.

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danske Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se