Studerande bildmärksassistent till Aller Media i Malmö!

Studerande bildmärksassistent till Aller Media i Malmö!

Vill du ha ett meriterande deltidsjobb parallellt med dina studier i vår? Har du ett intresse för bild och media och trivs du med administrativa arbetsuppgifter som kräver noggrannhet? Sök nu för att få möjlighet att arbeta i ett marknadsledande företag inom populärpress!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Aller Medias räkning en student som kan arbeta långsiktigt som bildmärksassistent på deras kontor i centrala Malmö. Som bildmärksassistent kommer du att hjälpa till på deltid, parallellt med dina studier, och jobba med administrativa uppgifter i företagets bilddatabank. Som student förväntas du kunna arbeta cirka 8 timmar i veckan för detta uppdrag.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som bildmärksassistent inom bild och media hos vår kund kommer du att arbeta i deras bilddatabank och märka upp bilder som gör dem sökbara. Du kommer till exempel att:
  • Tagga bilder så att de blir sökbara
  • Rapportera till din närmast chef och ha löpande kontakt med kontaktpersoner ute på redaktionerna
  • Hjälpa de olika avdelningarna med bilder och material i bilddatabanken
Tjänsten passar dig som tycker att bild och grafik är spännande och vill ha en karriär inom media! Du är en noggrann, ansvarsfull och en serviceminded lagspelare som vill utvecklas och få chansen att arbeta i ett marknadsledande företag.

Vi söker dig som
  • Är student vid högskola eller universitet och tar examen tidigast juni 2021
  • Talar och förstår svenska och engelska obehindrat då all kommunikation internt och externt sker på dessa språk
Det är meriterande om du:
* Har arbetat med administration och/eller bilder och rättigheter tidigare

Vi söker dig som har ett stort intresse för branschen, som är noggrann och trivs i rollen som administratör. Du är som person positiv och hjälpsam och har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
  • Start: Februari 2019, upplärning vecka 9
  • Omfattning: Deltid, cirka två halvdagar/veckan
  • Placering: Malmö
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se