Studerande administratör till RWE

Studerande administratör till RWE

Är du student och söker efter en möjlighet att skaffa dig meriterande erfarenhet av ekonomiadministrativa arbetsuppgifter? RWE söker nu en noggrann, prestigelös och strukturerad student till deras kontor i Malmö. Är du dessutom intresserad av att lära dig mer om energibranschen kan detta vara helt rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget

Tjänsten passar dig som har en vilja att lära samtidigt som du har en prestigelös inställning till ditt arbete. I denna roll är det viktigt att du är flexibel och kan planera din tid. Du kommer erbjudas en gedigen upplärning på plats som startar i slutet på juli och pågår ett par veckor framåt. När du sedan är varm i kläderna finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer bli en del av en avdelning där service ligger i fokus, där du får arbeta på både externa och interna kontaktytor.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos RWE. Uppdraget är på deltid och du förväntas kunna arbeta ca 2 dagar i veckan under terminen. Uppdraget sträcker sig till minst året ut, men med möjlighet till förlänging om tillfället ges. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Inscanning och registrering av fakturor i företagets affärssystem SAP
 • Löpande arbete i Excel och PowerPoint
 • Löpande administrationsuppgifter
 • Dokumentering av ordrar
Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasialutbildning med minst en termin kvar av studierna
 • Har erfarenhet av att ha jobbat i en administrativ roll
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
 • Har god systemvana
Det är meriterande om du har arbetat i SAP tidigare, men inget krav.

Vi söker dig som vill arbeta hands-on och har en prestigelös inställning till det arbete du utför. Att leverera arbetsuppgifter på ett noggrant sätt som håller en hög kvalitet är en självklarhet för dig. Då du kommer samarbeta tätt med det administrativa teamet är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är flexibel att anpassa dig efter det som bolaget behöver hjälp med.

Övrig information
 • Start: Slutet på juli
 • Omfattning: Deltid, ca 2 dagar i veckan
 • Placering: Malmö, Triangeln
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RWEs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RWE är ett 100-tal medarbetare i Sverige med huvudkontor i Malmö. De är en del av en energikoncern med höga ambitioner om förnyelsebar energi, och är i startgroparna av vår resa tillsammans med ungefär 3500 kollegor i Europa, Nord- och Sydamerika, Asien och Pacific. Det finns med andra ord goda möjligheter att utvecklas vidare inom organisationen. I din roll har du stor frihet att själv lägga upp ditt arbete på det sätt som passar dig. Kulturen präglas av entreprenörskap, öppenhet och engagemang. Hos RWE får du ett dynamiskt arbete där relationer, utveckling och strategi kommer vara en stor del av din vardag. Läs mer om RWE här.